Tragedie înainte de Crăciun. Un bărbat a murit

Un bărbat de 66 de ani, din localitatea Vladia, comuna Dragomiresti şi-a pierdut viaţa într-un puternic incendiu, produs la o locuinţă în cursul nopţii trecute, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Incendiul a fost  anunţat în dispeceratul inspectoratului în jurul orei 04.01. La faţa locului s-a deplasat un  echipaj de intervenţie de la Detaşamentul Vaslui, Punctul de Lucru Ivăneşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă care a acţionat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate dotat cu o autospeciala de interventie.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat la nivelul întregii locuinţe. Flacarile au distrus aproximativ 50 mp de acoperis pe structura din lemn si invelitoare din tabla, si bunurile din locuinta. După lichidarea incendiului a fost găsit trupul carbonizat a proprietarului, in varsta de circa 66 ani. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul utilizarea unei sobe neizolata corespunzator fata de materialele combustibile din apropiere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.