Tragedie la Baza Militară Mihail Kogălniceanu! Un soldat a decedat. Cum s-a întâmplat?Eveniment tragic la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu, care s-a soldat cu decesul unui bărbat. 

Mai precis, este vorba de M.P., căpitan la unitatea din Turnu Măgurele, genist, aflat în prima sa zi la baza militară din județul Constanța. Avea doar 43 de ani și era din București.

La fața locului s-au deplasat cei de la Parchetul Militar și de la Criminalistă. Au intervenit, de asemenea, de la ISU Dobrogea un SMURD C, cât și o ambulanță SAJ. 

Acesta era cunoscut cu probleme de sănătate, decesul fiind declarat la ora 17.48.

Primele informații despre cauza decesului sunt incerte, până nu este efectuată autopsia. Surse spun că militarul s-a simțit ziua rău din cauza afecțiunii medicale de care suferea și s-a prezentat în cursul zilei la cabinetul medical. Ulterior, s-a retras în cameră. Alte surse au precizat că bărbatul s-ar fi înecat cu un aliment. Într-adevăr au găsit urme de bol alimentar pe traiectul digestiv, dar până nu se efectuează autopsia, nu se pot pronunța oficial. Astfel, cauza preliminară a decesului rămâne stop cardiorespirator.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.