Tragedie la CET! Un copil a murit, iar un alt tânăr riscă să stea în puşcărie şase ani (foto + video)

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au anunţat primele pedepse în dosarul în care Cornel Robert Georgescu, de aproape 30 de ani, din Constanţa, a fost acuzat că ar fi produs un grav accident rutier, în cartierul CET, la finele lunii mai, eveniment în care şi-a pierdut viaţa un copil.
  
Astfel, instanţa l-a condamnat pe bărbat la pedeapsa de trei ani de închisoare pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, la trei ani şi şase luni pentru ucidere din culpă, la doi ani pentru vătămare corporală din culpă, dar şi la şapte luni pentru o altă faptă de vătămare corporală din culpă.
 
În final, după contopire, Judecătoria Constanţa i-a aplicat pedeapsa cea mai grea, de trei ani şi şase luni de închisoare, pe care a majorat-o cu sporul de doi ani, zece luni şi zece zile. Astfel, Cornel Robert Georgescu s-a ales cu pedeapsa de şase ani, patru luni şi zece zile de închisoare.
 
Pedeapsa este cu executare, iar instanţa a scăzut perioada reţinerii, arestării preventive şi arestului la domiciliu, de la 31 mai până la 31 august.
 
De menţionat că, tot prin decizia de condamnare, Judecătoria Constanţa a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu ce a fost dispusă faţă de Georgescu cu măsura controlului judiciar.
 
În prezenta cauză, instanţa a dispus acordarea de daune morale şi materiale de aproximativ 70.000 de euro. Foarte important, decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Cornel Robert Georgescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, Cornel Robert Georgescu a condus, la finele lunii mai, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un autoturism Mazda, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei.
 
În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Petru Poni, poliţiştii spun că şoferul a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus.
 
În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa mai spun că, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul în care s-a petrecut evenimentul, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane. Ulterior accidentului, una dintre victime, un copil, a decedat.
 

Video - Accident grav la CET. Un copil a murit. Începe judecata (galerie foto+video)
 
















 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Planul Roșu de Intervenție activat în județul Sălaj! Două microbuze implicate într-un accident rutier! Mai mulți cetățeni ucraineni, implicați

17 Jan 2024 616

IPJ AlbaAccident rutier

12 Jan 2024 461

Cetățean ucrainean, trimis în judecată la Constanța! Începe procesul

03 Jan 2024 981

Accident în Bulgaria MAE a anunțat că șoferii sunt români, iar pasagerii cetăţeni străini

02 Jan 2024 890

RETROSPECTIVĂ Anul 2023 marcat de tragedii rutiere la Constanța! Primar decedat în accident, grup de pietoni spulberat la 2 mai și autocare cu cetățeni ucraineni implicate în evenimente rutiere(GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 1655

Oficial de la IPJ Galați despre accidentul soldat cu trei victime! Cum s-a petrecut evenimentul rutier

04 Dec 2023 960

IGSU Bilanțul misiunilor din luna octombrie. Unde au intervenit salvatorii

14 Nov 2023 725

Cetățean francez beat, implicat într-un accident rutier în județul Giurgiu! Ce valoare a indicat aparatul alcooltest

11 Nov 2023 699

Accident rutier cu victime pe DN7 C! Implicați doi cetățeni italieni

31 Oct 2023 788

ISU IalomițaStația de pompieri Fetești a intervenit la un accident rutier

30 Oct 2023 488

Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu mașina într-o pădure din Argeș

28 Oct 2023 876

IPJ AlbaAccident rutier

26 Oct 2023 501

Știri Constanța azi Accident rutier în zona Tomis 3. Un șofer din Ucraina, băut, ar fi accidentat o femeie pe trecerea de pietoni (FOTO+VIDEO)

19 Oct 2023 3245

ISU IalomițaDetașamentul de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier

16 Oct 2023 625

Oficial de la IPJ Constanța despre autocarul cu peste 80 de cetățeni ucraineni la bord răsturnat lângă Hârșova (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Oct 2023 1363