Tragedie la Techirghiol Un copil de cinci ani a fost călcat de o wollă

O tragedie a avut loc, ieri, în jurul orei 13.30, pe strada Matei Basarab din localitatea Techirghiol din judeţul Constanţa. Un copil de cinci ani a fost călcat de un utilaj tip wolla ce realiza lucrări de pietruire pe stradă, după ce a rămas nesupravegheat.
 
La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Medicii l-au găsit inconștient pe copil, au încercat din răsputeri să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost sortite eșecului. Copilul a fost declarat decedat în cele din urmă.
 
Se pare că băieţelul, care se juca în faţa locuinţei sale de pe strada Matei Basarab, a sărit pe carosabil şi a fost lovit de wolla care dădea cu spatele.
 
Potrivit viceprimarului cu atribuţii de primar, Iulian Soceanu, în şedinţa de Consiliu Local de ieri, acesta a avut o propunere către Consiliul Local astfel încât Primăria Techirghiol să suporte integral costurile înmormântării copilului. Potrivit edilului-şef, copilul provenea dintr-o familie de condiţie modestă. Acesta a adăugat că se vor face cercetări inclusiv la nivelul autorităţii publice locale pentru a vedea cine se face vinovat de neglijenţă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.