Tragedie rutieră în Constanţa Şoferul, judecat în stare de arest

Florin George Belu, judecat pentru producerea accidentului rutier din data de 1 ianuarie soldat cu decesul unei persoane şi rănirea uşoară a alteia, rămâne în arest.

Decizia a fost luată de Judecătoria Constanţa, instanţă care a respins cererile privind revocarea/înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea, formulate de avocatul bărbatului. Amintim că, potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, în data de 1.01.2014, în jurul orei 06.30, Florin George Belu, de 28 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, dinspre strada I. L. Caragiale către bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la marcajul pietonal din dreptul Liceului de Telecomunicaţii, şoferul a surprins şi accidentat două femei, una de 59 de ani şi alta de 25 de ani, care s-au angajat în traversarea bulevardului pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a femeii de 59 de ani şi vătămarea corporală uşoară a fetei de 25 de ani. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără permisiunea poliţiştilor, conform oamenilor legii. Şoferul a fost identificat ulterior şi testat cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind de 0,99 mg / l alcool pur în aerul expirat. La data producerii accidentului, conducătorul auto avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, au conchis oamenii legii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga Aleșilor Locali a PNL Constanța și-a ales conducerea pentru următorii patru ani

12 Nov 2022 4333

Decizie istorică luată la Judecătoria Constanţa în urma unei tregedii rutiere

01 Oct 2014 3161