Tragedie Un şofer neatent a omorât un mopedist, la Valu lui Traian



Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Valu lui Traian, a murit, ieri, într-un accident rutier petrecut la intrarea în comună, dinspre Constanţa.

Victima, Victor Haidel, circula pe banda a doua, pe scuter, când şoferul unei autoutilitare marca Peugeot, care se deplasa în paralel, a schimbat banda de mers fără să se asigure, cu intenţia de a întoarce maşina.

Impactul violent l-a proiectat pe mopedist la peste 30 de metri, pe marginea carosabilului. În ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanță, care l-au resuscitat timp de 40 de minute, conducătorul mopedului a murit. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze pe bărbatul de 60 de ani, însă fără rezultat.
Şoferul care a provocat tragedia, un bărbat de 48 de ani, din Constanţa nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. El va răspunde însă penal pentru omor din culpă.

Tot pe DN 3, în Valu lui Traian, o femeie de 73 de ani a ajuns la spital după ce a fost acroşată de un motociclist. Vârstnica a scăpat cu leziuni minore după ce s-a angajat în traversarea şoselei prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pieton din Valu lui Traian, victima unui accident provocat de un şofer neatent şi de un altul băut!

21 Oct 2014 2087

UPDATE Pieton, victima unui accident produs de un şofer neatent şi altul băut, pe DN3, în Valu lui Traian

20 Oct 2014 2204