Tragediile din zilele Paștilor, la Constanța. Un tânăr de nici 22 de ani a murit în Vinerea Mare! Ce alte drame s-au produs în anii trecuți

Autospeciala ISU Dobrogea pentru Descarcerare. Sursa foto ZIUA de Constanța
 
  • În urma impactului din Joia Mare, tânărul, care se afla la volanul mașinii ce a intrat într-un stâlp de iluminat public, a rămas încarcerat, fiind ulterior scos e echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
  • În anul 2019, în Duminica Paștelui, într-o zi de 29 aprilie, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, în județul Constanța.
  • În anul 2018, în a doua zi de Paște, trei copii au fost răniți într-un accident produs în Constanța.
  • În anul 2017, tot în Duminica Paștelui, aproape de ora 6.00 dimineața, un autoturism a intrat într-un panou publicitar, în stațiunea Mamaia.
  • În 2014, tot în ziua de Paște, două autoturisme s-au ciocnit și, ulterior, au lovit un copac și un stâlp, în Constanța.
Un băiat de nici 22 de ani a murit în Vinerea Mare, în urma unui tragic accident produs pe 21 aprilie 2022, în Joia Mare, aproape de ora 23.30, în stațiunea Mamaia.
 
În urma impactului, tânărul, care se afla la volanul mașinii ce a intrat într-un stâlp de iluminat public, a rămas încarcerat, fiind ulterior scos e echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
 
Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat ulterior.
 
Din nefericire, aceasta nu este singura tragedie produsă în Constanța în zilele Paștilor.
 
Din tragediile anilor trecuți
 
Amintim, în anul 2019, în Duminica Paștelui, într-o zi de 29 aprilie, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident produs pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele, în județul Constanța.
 
Îndrăgitul creator de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un accident rutier în județul Constanța. Au trecut doi ani de la tragedie
 
Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele, după ce șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și, după ce a rulat circa 850 de metri, a intrat în coliziune cu mai mulți copaci, spun polițiștii.

 
Creatorul de modă a decedat în urma impactului devastator.
 

În anul 2018, în a doua zi de Paște, trei copii au fost răniți într-un accident produs în Constanța, la intersecția dintre Șoseaua din Vii și strada Democrației, în cartierul Viile Noi.

Accident rutier în Constanța în a doua zi de Paște. Trei copii au fost răniți. Gemeni, băiat și fată, printre victime. Cum s-a petrecut accidentul
 
Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu decesul vreunei persoane.
 
Au fost răniți, în urma impactului dintre două autoturisme, la intersecția celor două străzi constănțene, trei copii: un băiat de 10 ani și doi gemeni, frate și soră, de cinci ani, toți pasageri în același autoturism.
 
În anul 2017, tot în Duminica Paștelui, aproape de ora 6.00 dimineața, un autoturism a intrat într-un panou publicitar, în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Astoria.
 
Accident în dimineaţa primei zile de Paşte în staţiunea Mamaia. Şoferul a abandonat autoturismul! (galerie foto+video)
 
În urma impactului, din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.
 
Mai mult, șoferul a și fugit de la locul accidentului, acesta fiind ulterior căutat de polițiști.
 
Nu în ultimul rând, în 2014, tot în ziua de Paște, două autoturisme s-au ciocnit și, ulterior, au lovit un copac și un stâlp, două persoane fiind rănite în urma impactului.
 
Nenorocire în ziua de Paşte
Accident rutier pe bulevardul Tomis. Două victime


 
Evenimentul s-a produs aproape de ora 6.30, în zona Sala Sporturilor, din Constanța, unde două autoturisme au intrat în coliziune și în urma impactului, unul dintre acestea a fost proiectat într-un copac de pe trotuar (pe care l-a rupt), oprindu-se într-un stâlp de iluminat.
 
Doi tineri, ambii de 18 ani, șofer și pasager ai unuia dintre autoturisme, au fost răniți în urma impactului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
UPDATE
Autoturism intrat în stâlp, în Mamaia! Mai multe persoane încarcerate. O persoană decedată (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 430

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 285

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1813

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 662

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 768

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5205

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1942

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6235

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 646

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 549

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 551

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 245

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 255

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2946

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 336