Transportată în stare gravă la SCJU Constanţa Fetiţă de un an şi şase luni, lovită în cap cu un ciocan

O fetiţă de un an şi şase luni a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, după ce a fost lovită în cap cu un ciocan.
În după-amiaza zilei de duminică, trei indivizi, înarmaţi cu un ciocan, o bâtă şi o sabie, au intrat în casa unei femei din localitatea Babadag, judeţul Tulcea. Potrivit anchetatorilor, pe fondul unui conflict mai vechi între suspecţi şi proprietara imobilului, a avut loc o altercaţie, împrejurare în care nepoata acesteia din urmă, o minoră de un an şi şase luni, a fost lovită cu un ciocan în zona capului. Micuţa a fost transportată de urgenţă cu elicopterul SMURD la SCJU Constanţa. Potrivit medicilor, micuţa prezenta un traumatism cranio-cerebral deschis. Fetiţa se află în stare de comă şi este ventilată mecanic. În acest caz, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au deschis o anchetă. Luni, faţă de suspecţii A. I., de 17 ani, Amet Iaşar şi Amet Lilian s-a luat măsura preventivă a reţinerii şi a începerii urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de omor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant lângă o școală din Constanța! Mămică lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale, în 2019! Procesul, amânat

30 Jun 2023 4113