Suspecţi prinşi cu focuri de armă Trei persoane depistate în flagrant de poliţiştii de la Transporturi Constanţa



Petre - Titi Dancău, Gabriel Sarca şi Costel Iordache au fost prinşi în flagrant, în noaptea de marţi spre miercuri, pe relaţia CF 812 Medgidia - Mihai Viteazu - Tulcea, în timp ce încercau să sustragă cablu de la infrastructura de telecomunicaţii CFR, lângă aceştia aflându-se şi două atelaje hipo.
 
Pentru prinderea suspecţilor, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au fost nevoiţi să execute mai multe focuri de armă în plan vertical, cu armamentul din dotare, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.
 
Astfel, cele trei persoane au fost imobilizate la o distanţă de aproximativ 50 - 100 de metri faţă de locul comiterii faptei. În cele două atelaje hipo se afla cantitatea de aproximativ 140 de metri cablu telefonic, prejudiciul creat societăţii de comunicaţii fiind în valoare de aproximativ 7.000 de lei.
 
Cei trei au fost reţinuţi şi ulterior prezentaţi instanţei cu propunere de arestare. Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de Gabriel Sarca, de 43 de ani, din satul Oituz, comuna Lumina. Ceilalţi doi suspecţi, Petre-Titi Dancău, de 31 de ani, din satul Sinoe, comuna Mihai Viteazu, şi Costel Iordache, de 30 de ani, din satul Sinoe, comuna Mihai Viteazu, au fost plasaţi în arest la domiciliu.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.