Trupul celui de-la doilea copil inecat la Eforie Sud a fost gasit

Salvamarii au găsit trupul neînsufleţit al celui de-al doilea elev înecat la Eforie Sud. După trei zile de căutări, cadavrul a fost recuperat din mare, de la o distanţă de un kilometru de ţărm. Copiii din grupul din care făceau parte cei doi copiii de 13 şi 14 ani din Iaşi, au plecat dis-de-dimineaţă din tabăra internaţională unde erau cazaţi, deşi plecarea ar fi trebuit să aibă loc de-a abia după-amiază. La Iaşi s-a întors şi profesoara Elisabeta Mincior, care este în prezent cercetată pentru ucidere din culpă. Unul dintre băieţii înecaţi sâmbătă fusese salvat de un salvamar cu o zi înainte. Elevii din Iaşi au ales să facă baie în mare în dreptul unei plaje neamenajate, unde curenţii erau foarte puternici, şi în ciuda avertismentelor salvamarilor, profesoara supraveghetoare i-a lăsat să intre în apă. După ce această tragedie a avut loc, Consiliul Judeţean Constanţa a achiziţionat mai multe balize care au fost amplasate pe lungimea zonei periculoase de îmbăiere şi de asemenea, vor fi amenajate în dreptul plajei două foişoare de salvamari.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție la steagurile arborate pe litoral! Recomandările ISU Constanța pentru o vacanță fără evenimente neplăcute

20 Aug 2023 894

UPDATE Delfin mort observat în mare în Mamaia Nord (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Jun 2023 2061

Mare agitată pe plaja din Vama Veche! Steagul roșu, arborat de salvamari! Cum arată plaja în plin sezon estival (FOTOREPORTAJ+VIDEO)

10 Aug 2022 2691

IGSU „Nu ignorați indicațiile salvamarilor!Câteva secunde de teribilism sunt suficiente pentru a-ți pune viața în pericol“

09 Aug 2022 1007

Județul Constanța. Plaja din stațiunea Saturn a fost invadată de alge (VIDEO)

11 Jul 2022 2080

Naufragii la ţărmul românesc al Mării Negre. De la cea mai mare tragedie navală din istorie, la accidente misterioase (galerie foto)

07 Oct 2019 5446

UPDATE. Alertă la Jupiter. Două persoane sunt în pericol de înec. Cadrele medicale chemate în ajutor

10 Aug 2018 2359

UPDATE Steag roșu - pericol de înec Turiști la un pas de moarte în Olimp și Eforie

09 Aug 2016 1747

Fenomenul natural ce răpeşte vieţi Directorul Institutului „Grigore Antipa“ explică apariţia gropilor adânci din Marea Neagră

04 Aug 2014 2762