Tatăl lui Sebastian, tânărul decedat în accidentul de la 2 Mai „Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi“ (VIDEO)

În această dimineață, părinții lui Sebastian Andrei Olariu, unul dintre tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche au ajuns la locul accidentului pentru a monta o piatră funerară în memoria tânărului. 

„Sper să le dea pedeapsa maximă, pornind de la mama și tată, până la fiu. Sper să primească pedeapsa maximă. Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu și cimitir. Este foarte greu pentru toată familia. Aș vrea să îl visez. Mă culc cu el în gând. Am făcut un tablou mare cu el. Îl văd înainte să închid ochii. După vacanță vroia să se angajeze să câștige bani și să plece în Anglia să își îndeplinească visul de a fi regizor. Este foarte greu să fiu aici. Soția nu este bine. Suntem niște oameni terminați. Doar fetița ne mai ține. Pentru ea luptăm“ -  a precizat tatăl lui Sebastian

„Este crunt ce s-a întâmplat. Nu credeam vreodată ca un copil atât de bun să piară în această tragedie. am venit să facem această placă în memoria lui. Teoretic ar trebui să se facă dreptate pentru acești copii, pentru tragedia care a avut loc. Noi sperăm să se facă dreptare. Este o tragedie foarte mare. Mama lui este în stare de șoc și acum. Este foarte greu să treacă peste această tragedie. În fiecare seară suntem alături de familia lui, și acasă și la cimitir. Copiii merg în fiecare seară. Este dureros“ - a precizat Radu Gabriel, prieten cu tatăl lui Sebi. 

La fața locului a ajuns și un preot care oficiază o slujbă de pomenire în memoria lui Sebastian. 

Era persoana pe care mă puteam baza la orice oră. Era...perfect. Sper ca șoferul să își primească pedeapsa și să rămână pentru tot restul vieții la închisoare“ - a precizta Bogdan Enache, prieten al lui Sebi. 


Reamintim că, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările specifice în dosarul privind accidentul de la 2 Mai, din județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!
 
În cauză, Matei Vlad Pascu, din București, este cercetat în stare de arest preventiv!

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în sarcina inculpatului, se reţine că, „în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus, pe drumurile publice, un autovehiculul, pe drumul public, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.L (20 ani). De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior depistat pe raza localităţii Vama Veche.
 
Primele teste efectuate în cauză au relevat faptul că inculpatul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
În cauză, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.M.V., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2023.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie“.


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe înțelesul tuturor Cât ar putea dura verificările Inspecției Judiciare în cazul Ioanei Ancuța Popoviciu, judecătorul din dosarul lui Vlad Pascu

27 Feb 2024 952

UPDATE - Tribunalul a respins eliberarea Tragedia de la 2 Mai, pe masa Tribunalului Constanța! Matei Vlad Pascu, principalul suspect, vrea să fie liber (FOTO+VIDEO)

27 Feb 2024 1197

Matei Vlad Pascu, suspectul principal din tragedia de la 2 Mai, cere eliberarea, la Tribunalul Constanța

26 Feb 2024 684

Averea și interesele Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu, în atenția Inspecției Judiciare! Rudele tinerilor morți în accidentul de la 2 Mai vor strămutarea dosarului de la Judecătoria Mangalia (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 3258

Și Consiliul Superior al Magistraturii sesizează Inspecţia Judiciară în cazul judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu, de la Judecătoria Mangalia!

23 Feb 2024 594

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu, de la Judecătoria Mangalia! A întrebat dacă Sebi, decedat în accidentul de la 2 Mai, este în sală

23 Feb 2024 2708

Anunț de ultimă oră în dosarul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Ce documente au depus avocații suspectului la judecătoria Mangalia (VIDEO)

22 Feb 2024 1743

Cine este magistratul care judecă dosarul accidentului mortal de la 2 Mai

22 Feb 2024 2322

LIVE VIDEO Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 1185

UPDATE Matei Vlad Pascu, judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Doi tineri au murit! Incredibil ce i-a întrebat magistratul de la Judecătoria Mangalia pe părinții victimelor(GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 1687

Matei Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai, cere, din nou, să fie eliberat din arest!

21 Feb 2024 922

Matei Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai - „Regret faptele comise! Vreau să mă schimb, să ies din această tragedie!“ (DOCUMENT)

06 Feb 2024 1664

Știri Constanța Peste o sută de misiuni executate de pompierii militari constănțeni în perioada 2-5 februarie. Unde au intervenit?

05 Feb 2024 479

Matei Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai, cere să fie pus în libertate!

25 Jan 2024 1199

Trei persoane rănite într-un accident rutier la Albești, județul Constanța

24 Jan 2024 1131