Tulcea Exerciţiu pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în situația producerii unui accident aviatic (galerie foto)

  •  Exercițiul a fost cuprins în Programul anual de pregătire şi a avut ca scop verificarea capacității de reacție a componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență în cazul producerii unui accident aviatic, verificarea modului de punere în aplicare a Planului Roșu de Intervenție și verificarea modului de organizare a triajului, asistare medicală și transport a victimelor accidentului împreună cu personalul celorlalte servicii publice de asistență medicală de urgență.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență ,,Delta” al judeţului Tulcea a organizat astăzi, începând cu ora 10:00, un exerciţiu de conducere și cooperare cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de management și intervenție  în vederea îndeplinirii misiunilor specifice în situaţia producerii unui accident aviatic, cu mai multe situaţii tactice, la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea.

Exercițiul a fost cuprins în Programul anual de pregătire şi a avut ca scop verificarea capacității de reacție a componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență în cazul producerii unui accident aviatic, verificarea modului de punere în aplicare a Planului Roșu de Intervenție și verificarea modului de organizare a triajului, asistare medicală și transport a victimelor accidentului împreună cu personalul celorlalte servicii publice de asistență medicală de urgență.

Pentru gestionarea evenimentului au intervenit forţe şi mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență al județului Tulcea, R.A. Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea, Poliția Transporturi, Poliția de Frontieră, DRI Dobrogea, Procuratura Tulcea, Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea, UPU-SMURD Tulcea, Crucea Roșie Română-Filiala Tulcea, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea și voluntari din cadrul programului “Salvatori din Pasiune”.

Le mulțumim tuturor participanților pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, fiind convinși că în cazul unor evenimente reale vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor!

Sursa foto: ISU Tulcea și R.A. Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăr constănțean prins drogat la volan și fără permis

17 Oct 2021 107

Accident rutier în zona Capitol din Constanța. O victimă cu atac de panică

17 Oct 2021 738

Accident rutier între Albești și Mangalia , județul Constanța. Cinci victime. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto)

17 Oct 2021 3337

UPDATE. Județul Prahova Accident rutier grav pe DN1. Cinci victime, printre care și un bebeluș (galerie foto)

16 Oct 2021 1341

Oficial de la IPJ Constanța! Cum s-a petrecut accidentul de la Ovidiu. Un autoturism a sărit peste sensul giratoriu

16 Oct 2021 1320

UPDATE Accident grav în Ovidiu. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere (video)

15 Oct 2021 16958

UPDATE. LIVE VIDEO Județul Constanța. Accident rutier în sensul giratoriu de la Ovidiu. O victimă încarcerată

15 Oct 2021 4061

Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. O victimă

15 Oct 2021 882

Oficial! Dosarul morții judecătoarei Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța, se va rejudeca (Video)

14 Oct 2021 3493

Accident rutier la Mihail Kogălniceanu. O autoutilitară, implicată (galerie foto)

14 Oct 2021 768

Accident rutier în Valu lui Traian, județul Constanța. O victimă

14 Oct 2021 641

Județul Constanța Accident rutier pe DN2A, la ieșire din Dorobanțu, spre Crucea. O victimă (galerie foto și video)

14 Oct 2021 3715

Tragedie în județul Suceava. Trei persoane au murit într-un cumplit accident rutier (galerie foto)

14 Oct 2021 564

UPDATE. Atenție, părinți! Un copil a fugit în fața mașinii în Constanța. Accidentul, surprins de camerele de supraveghere! (video)

14 Oct 2021 5283

IGPR Infotrafic Județul Cluj

14 Oct 2021 291