Ultimele imagini cu tânărul din Craiova, înainte de dispariţia sa din Costineşti (galerie foto+video)

Au apărut primele imagini cu tânărul din Craiova dispărut fără urmă la Costineşti pe data de 1 iunie. El a fost surprins de camerele de supraveghere ale centrului de închirieri ambarcaţiuni, când a plecat pe mare, în a doua zi de Rusalii, pe 1 iunie, puţin înainte de ora 16.00.
 
Se presupune că Liviu Tudoran Dragotă s-ar fi putut îneca, după ce ambarcaţiunea de agrement pe care a închiriat-o şi cu care a plecat pe mare a fost găsită plutind în derivă în larg.
 
Amintim că, la data de 1 iunie, ora 20.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui bărbat în vârstă de 33 de ani. Din primele cercetări, se pare că cel în cauză, în jurul orei 16.00, ar fi închiriat o barcă, iar la ora 17.30, prietenul său ar fi identificat barca, pe mare, la aproximativ 100 de metri de mal.
 
Pe 1 iunie, angajaţii unui club nautic din Costineşti au anunţat poliţia din staţiune că un turist care a închiriat o barcă nu s-a mai întors la mal. Ambarcaţiunea a fost găsită plutind, iar în ea se aflau hainele celui dispărut, dar şi vesta de salvare pe care acesta o primise la plecare.

Citeşte şi

Liviu Tudoran Dragotă, turistul din Craiova dispărut la Costineşti, de negăsit
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dispărut fără urmă de opt zile pe mare, la Costinești (video)

09 Jun 2015 2270

Liviu Tudoran Dragotă, turistul din Craiova dispărut la Costineşti, de negăsit (galerie foto+video)

05 Jun 2015 3384

Scafandrii ISU reiau căutările turistului din Craiova dispărut pe mare, la Costineşti

04 Jun 2015 2293

UPDATE. Căutări disperate. Liviu Tudoran Dragotă, din Craiova, dat dispărut pe litoral (galerie foto+video)

03 Jun 2015 5056