Un accident, cinci morti, patru inmormantari (galerie foto)

cap_3.jpgMajoritatea victimelor aveau vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani

În noaptea de 4 spre 5 septembrie, pe raza localităţii Sibioara, s-a produs cel mai grav accident de circulaţie din acest an. Bilanţul: vieţile a patru tineri au fost curmate într-o fracţiune de secundă.

Sfârşit de săptămână tragic pentru familiile a patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani - unul din Sibioara şi trei din Năvodari. Copiii acestora erau prieteni foarte buni şi, din spusele celor ce-i cunoşteau, erau de nedespărţit.

Ionuţ Liviu Vişan (24 ani), din Năvodari, lucrase o perioadă în Italia şi, cu banii agonisiţi, îşi luase un autoturism marca Honda, cu număr de înmatriculare provizoriu CT 090004, expirat din 18 iunie. Vineri, împreună cu Bogdan Cosmin Cazacu (19 ani), din Năvodari, şi cu prietenele lor - Corina Valentina Budurovici (19 ani), din Sibioara, şi Iulia Tudor (20 de ani), din Năvodari, au decis să iasă la un grătar. După o distracţie pe cinste, cei patru s-au urcat în maşină cu destinaţia Năvodari, Ionuţ lăsându-şi prietenul să conducă. Numai că, lipsa de experienţă a acestuia şi viteza excesivă şi-au spus cuvântul. În jurul orei 01.50, deplasându-se pe DN 22, la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu cu Ioan Slavici, din satul Sibioara, Bogdan Cosmin Cazacu, probabil în dorinţa de a testa performanţele autoturismului, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie. Viteza excesivă le-a fost fatală. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent cu partea dreaptă a maşinii de un stâlp de iluminat aflat pe marginea drumului. Izbitura puternică a făcut ca autoturismul să ricoşeze în următorul stâlp, de care s-a izbit cu partea stângă. Impactul deosebit de violent a curmat, pe loc, viaţa celor patru pasageri. Corpurile neînsufleţite ale tinerilor au fost duse la morga Cimitirului Central din Constanţa pentru efectuarea necropsiei.

Înmormântare în loc de nuntă

Ionuţ Liviu Vişan şi Iulia Tudor erau împreună de ceva vreme. Oamenii spun că se iubeau mult şi vroiau să se căsătorească. Mai ales că se pare că fata era şi însărcinată, putându-se spune că micuţul nenăscut este cea de-a cincea victimă.

Numai că familia Tudor a fost greu încercată în ultima vreme. Cu doar o lună înainte, tatăl Iuliei a decedat chiar de ziua surorii sale. Accidentul de circulaţie produs în noaptea de vineri spre sâmbătă a adus iarăşi lacrimi şi durere în familia Tudor. Soarta a fost crudă. În loc să înceapă pregătirile pentru organizarea unei nunţi, mama Iuliei are parte de încă o înmormântare.

ionut_visan_1.jpg„Să-ţi fie ruşine că ai vrut să mori"

La scurt timp după aflarea veştii despre moartea prietenilor lor, zeci de mesaje au invadat paginile de pe site-ul www.hi5.com ale celor doi iubiţi, Iulia Tudor şi Ionuţ Liviu Vişan. „Uscato, Dumnezeu să te ierte...", „Dumnezeu să vă odihnească în pace, scumpa mea! O să îmi lipseşti mult", „Aici şi-n ceruri!", sunt doar câteva dintre mesajele pe care rudele şi prietenii Iuliei i le-au scris pe Internet. Ultimul, şi poate cel mai dureros dintre ele, se referă la tatăl fetei de 20 de ani, care a trecut în nefiinţă cu doar o lună înainte: „V-aţi dus unul după altul", este constatarea tristă a Rafaelei. Nici pe Ionuţ nu l-au uitat prietenii: „Dumnezeu să vă odihnească! Acesta ţi-a fost destinul, Vişane, să mori pe şosea", i-a scris Daniel. Alexandra, o altă prietenă, s-a arătat mai vehementă: „Uscatule, să îţi fie ruşine că ai vrut să mori... Dumnezeu să te ierte pentru ce ai făcut". Fotografia cu Honda lui Ionuţ, de care era atât de mândru şi despre care scrisese „maşinuţa mea..", a stârnit reacţii dure în rândul prietenilor tânărului: „... care te-a dus la moarte", „Tu te-ai chinuit să fie a ta... şi ea s-a chinuit să te omoare", „maşinuţa ta te-a omorât, uscatuleeee".

{mos_ri:accident,Sibioara}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

nyku

19 Nov, 2010 11:08

dumnezeu sa ii odihneasca pe toto cei cinci

ONX

01 Feb, 2010 15:30

off D-zeu sa va odihneasca`n pace ca tu ai fost cel mai bun verisor al meu si ce tot spuneti sa`ti fie rusine ca ai vrut sa mori? Cine vrea sa moara ...

nyku fratele corinei

28 Jan, 2010 12:10

dumnezeu sa va odihneasca in pace

stefan

26 Nov, 2009 23:12

e pacat si te doare sa auzi ca un prieten cu care ai vb cu 2 zile inainte sa moara acuma sa nu mai fie printre noi lui ionut ii era scris sa moara in masina dupa ce viteza avea cu masina mai laes pe unde statea el pe o straduta mergea cu o suta la ora si eram sigur ca intro zi el avea sa moara n accident dumnezeu sai ierte si sai fi tarina usoara

florin

01 Nov, 2009 16:36

pacat d-zeu. sa-l odihneasca a fost cel mai bun prieten al meu,imi pare rau ca nu am putut sa fiu langa el...

nicoleta

21 Sep, 2009 16:51

dumnezeu sa-i odihneasca in pace in special pe ionut visan un baiat foarte de treaba...si daca cineva are sa imi dea si mie hi5 lui sa mi-l lase va rog asi vrea sa il vad in poze k nu l-am mai vz de cva vreme si acum sa aflu ca nu mai este printre noi...ce pacat..fara cuvinte...

un prieten

08 Sep, 2009 18:47

sa le fie tarina usoara

LUY

08 Sep, 2009 13:11

DOAR NISTE OAMENI FARA SUFLET POT SCRIE NISTE CUVINTE ATAT DE DURE...NU AU FOST VINOVATI CU NIMIC,POATE DOAR DATORI CU O MOARTE ASA CUM SUNTEM TOTI...

dan

07 Sep, 2009 10:22

bine ca in locul stilpilor nu am fost eu cu familia in masina ca eram si eu la morga.Acesti tineri teribilisti isi merita soarta,mai grav e cind se intimpla sa plateasca si altii nevinovati care circula regulamentar.Ginditi-va si la acest aspect ca puteti fi si voi omoriti de acesti inconstienti care isi rica viata lor si pe a altor participanti la trafic.

rafaela

06 Sep, 2009 23:35

Cita rusine pentru cea care a scris articolul cum poti edita niste mesaje atat de dure cind oamenii astia au murit, uscato?

Articole asemanatoare

Editorial Explorând drumul independenței. Perspectiva asupra plecării studenților de acasă

24 Apr 2024 323

Tratament pentru cancerul de sân, la cele mai înalte standarde, disponibil la Constanța

18 Apr 2024 651

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 565

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 619

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 2551

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 608

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3756

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 444

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 649

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1122

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2144

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1322

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 743

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3661

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1035