Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de câini. Anunțul Poliției

Bărbat mușcat de câini, foto: pexels
La data de 16 decembrie 2022, în jurul orei 10:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost mușcată de mai mulți câini, în comuna Curtișoara, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa., potrivit unei informări din partea IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, în timp ce s-ar fi aflat în curtea locuinței sale din comuna Curtișoara, județul Olt, ar fi fost mușcat de mai mulți câini.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.


Citește și: Spălătorie cu fise, prădată de hoți. Cum s-a produs evenimentul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.