Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Județean Galați

  • Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Județean Galați.
Un pacient în vârstă de 81 de ani, internat la Secția de Gatroenterologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați s-a aruncat în gol de la etajul 8 al clădirii. 

În urma impactului cu solul, acesta a decedat. 

Bărbatul era din comuna Scânteiești, județul Galați și avea domiciliul activ în Italia. Nu se cunosc motivele care l-au determinat să recurgă la gestul extrem. 

Ce spune IPJ Galați

În data de 14.10.2021, la ora 12.15, Secția 3 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei, cu privire la faptul că un pacient al Secției de Gastroenterologie, s-ar fi aruncat în gol de la etajul 8 iar la impactul cu solul ar fi decedat.

Polițistii care au ajuns la fața locului au constatat faptul ca aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 81, din comuna Scânteiești, județul Galați cu domiciliul activ în Italia. Nu sunt cunoscute în momentul de față motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la acest gest.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Galați Un bărbat a fost găsit decedat într-o fântână. Ce au constatat polițiștii

13 Nov 2023 712

Caz șocant în Galați! Un bărbat din satul Roșcani a fost omorât de un câine Amstaff când îl hrănea! Ulterior, a atacat și o minoră de 14 ani

17 Jul 2023 1045