Un bărbat din Olt pentru care era instituită carantina la domiciliu, a fost prins la Arad din cauza unei prostituate (VIDEO)


Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din județul Olt, a venit din Germania și a intrat în țară în 16 noiembrie prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.


S-a cazat la o pensiune de pe raza municipiului Arad și a chemat în cameră o femeie cu care urma să întrețină relații sexuale contra cost. Bărbatul a declarat jandarmilor, care fuseseră chemați la fața locului de femeie – aceasta reclamând la 112 că bărbatul îi datorează o sumă de bani pe care nu mai vrea să o înapoieze: „Am adus-o la hotel și mi-a cerut un milion și jumătate pentru o oră. Am băgat-o în cameră și a spus că nu mai vrea să stea. Nu i-am dat banii”, scrie aradon.ro.În urma verificărilor efectuate de echipajul de jandarmi s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de tip ,,coronavirus asociat”, iar acesta avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv. Bărbatul a spus că nu i s-a pus în vedere, la intrarea în țară, că trebuie să stea în carantină.

 

Jandarmii l-au amendat pe bărbat cu 3.000 de lei pentru “nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.


De asemenea, și femeia a fost sancționată contravențional „cu amendă de 500 de lei pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale, conform Legii 61/1991 R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.În ceea ce privește incidentul, reprezentanții Jandarmeriei Arad precizează că:


 

“Un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu, a depistat, sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, un bărbat de 33 de ani din Olt, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-a întors de curând dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani și nu mai vrea să-i înapoieze.


Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip <> și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgența reclamată s-a constatat că divergențele dintre cei doi au pornit de la o neînțelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”.
Sursă foto: Aradon.ro
Sursă video: Youtube/ octavia hantea

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raport „Covid“ pentru Constanța. Câte persoane sunt internate, la nivelul județului

27 Jan 2022 472

Judecătorii au respins cererea prin care ÎPS Teodosie cerea anularea deciziei de carantinare

27 Jan 2022 687

Cine spune adevărul? Astăzi are loc pronunțarea în dosarul în care ÎPS Teodosie cere anularea deciziei de carantinare

27 Jan 2022 825

Coronavirus. Aproape 7.000 de constănțeni, în izolare la domiciliu

26 Jan 2022 550

UPDATE - Pronunțarea a fost amânată! Exclusiv. Astăzi a fost termen în procesul prin care ÎPS Teodosie a contestat măsura carantinei

26 Jan 2022 723

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va contesta decizia de carantinare

25 Jan 2022 543

Constanța. IPS Teodosie, slujbă de Sfânta Liturghie oficiată online (GALERIE FOTO și VIDEO)

25 Jan 2022 597

ÎPS Teodosie anunță că va oficia slujba de la adresa la care se carantinează

24 Jan 2022 1800

LIVE VIDEO ÎPS Teodosie participă la o conferință de presă deși trebuia să fie în carantină (GALERIE FOTO)

24 Jan 2022 945

UPDATE. Constanța ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, sancționat de polițiști pentru nerespectarea carantinei. Trei amenzi în câteva ore (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Jan 2022 1605

Județul Constanța Un bărbat a fost amendat pentru nerespectarea măsurii carantinei

23 Jan 2022 674

Thailanda a anunțat data la care va renunţa la carantina pentru turiştii străini

20 Jan 2022 527

Coronavirus Câte persoane au fost testate de la debutul pandemiei, în județul Constanța

20 Jan 2022 495

Județul Constanța Tineri amendați pentru că nu au respectat măsura carantinei

18 Jan 2022 616

Raport „Covid“ pentru Constanța. Câte persoane sunt internate și câte s-au vindecat. Situația actualizată a vaccinărilor

15 Jan 2022 929