Grav bolnavi Un minor şi un pensionar din Constanţa au murit înecaţi cu mâncare

Un copil de 11 ani şi un vârstnic de 73 de ani, din judeţul Constanţa, au murit, sâmbătă, după ce s-au înecat cu mâncare. Cei doi sufereau de afecţiuni neurologice foarte grave, conform medicilor de la Ambulanţă.
 
Tocmai din această cauză, nu puteau înghiţi normal. Copilul din localitatea constănţeană Sinoe era imobilizat în scaun cu rotile din fragedă pruncie, suferind de encefalopatie cronică infantilă, boală care îl împiedica să mestece mâncarea. Tragedia a avut loc chiar sub ochii părinţilor, care au chemat medicii, însă echipajul Ambulanţei nu a mai putut face nimic decât să constate decesul bietului minor.

În ceea ce-l privește pe bătrân, acesta se afla într-un cămin pentru persoane vârstnice din Medgidia, iar asistentele au reușit să îi acorde primul ajutor. Bărbatul a fost resuscitat şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, însă aici a decedat. Poliţiștii au declanşat anchete și așteaptă rezultatele necropsiilor, pentru a putea înlătura orice fel de suspiciune în cazul celor două morţi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Copil şi bătrân din Constanţa, morţi după ce s-au înecat cu mâncare

10 May 2015 2537