Un mort și doi răniți, în urma unui accident grav la Fetești. Una dintre victime, transportată la Spitalul Județean Constanța


• În urma impactului, soferul unui taxi a decedat, în timp ce doi pasageri au fost răniți.
 
Astăzi, în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Fetești s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor două.

Potrivit IPJ ialomița, din verificările efectuate a reiesit ca accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, în timp ce o femeie conducea un autoturism pe str. Călărași din municipiul Fetești, ar fi efectuat virajul la stânga încălcând marcajul dublu conținu, și a intrat în coliziune cu un taxi.

În urma impactului soferul taxiului a decedat, în timp ce 2 pasageri au fost răniți. Unul dintre aceștia, un bărbat de 42 de ani a fost preluat de un elicopter Smurd și transportat la Spitalul Județean de Urgenta Constanța, și un tânăr de 15 ani a fost preluat de o ambulanța și transportat la Spitalul din Fetești.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ISU Ialomița a transmis:

Astăzi, în jurul orei 11:30, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs în municipiul Fetești, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD, două echipaje ale SAJ Ialomița - Substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment au rezultat 3 victime toate dintr-o singură mașină, doi adulți și un minor, din care una încarcerată.



Șoferul autoturismului, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de  descarcerare din caroseria avariată. Acesta a fost extras și predat în stare gravă echipajului SAJ, fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

Celorlalte victime, pasagere spate, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției, prezentau politraumatisme, ulterior  minorul cu vârsta de 15 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Fetești, iar cea de a treia victimă, bărbat cu vârsta de 42 ani, a fost preluată și transportată pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Constanța.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și la sablarea carosabilului.


Sursa foto: IPJ Ialomița, ISU Ialomița

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.