Eveniment

Un om de afaceri a fost arestat pentru că ar fi obligat mai multe persoane să lucreze la ferma sa

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au solicitat Judecătoriei Constanţa luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de Mihai Mişilaricu, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoana în cauză, care deţine o fermă de animale în Tulcea, ar fi obligat nouă cetăţeni români să lucreze ca îngrijitori de animale la ferma în cauză.
 
Concret, bărbatul este acuzat că i-ar fi lipsit de libertate pe cei care locuiau la ferma pe care o deţine în localitatea Ceamurlia de Sus, judeţul Tulcea, acestora fiindu-le interzis să iasă din fermă, exceptând păscutul oilor, să efectueze cumpărături la magazinele din sat şi să stea de vorbă cu persoanele din zonă, iar dacă încălcau aceste reguli, erau agresaţi verbal şi fizic de către inculpat. „Astfel, în noaptea de 29/30.03.2015, de la fermă au fugit având asupra lor numai hainele numiţii DV, VI, AI, GV şi TV, renunţând la bani şi la documentele de identitate (reţinute de inculpat). De asemenea, în noaptea de 15/16.05.2015, alte patru persoane a căror identitate nu a fost stabilită au fugit de la fermă, dintre acestea, două persoane au fost găsite şi aduse înapoi de către inculpat, care a plecat în căutarea lor imediat ce a fost anunţat“. Judecătoria Constanţa a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatul nu este definitiv, el putând fi atacat la Tribunalul Constanţa.
 
Poliţiştii de frontieră tulceni continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie luate măsurile legale ce se impun.

Ce spune Registrul Comerţului

Mihai Mişilaricu apare ca asociat în Florida Star SRL (radiată) şi în Mihbel Trading SRL (cu sediul expirat).

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la data de 17 iunie 2015, societatea Mihbel Trading SRL, înfiinţată în anul 2001, se ocupă în principal de comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne. În firmă mai este asociat şi Steri Papazicu. Mihai Mişilaricu şi Steri Papazicu sunt şi administratori ai firmei.
 
Am încercat să obţinem un punct de vedere de la reprezentanţii firmei Mihbel Trading SRL, însă nu am putut lua legătura cu aceştia. În eventualitatea în care vor dori să îşi exprime un punct de vedere cu privire la acest subiect, opinia lor va fi publicată într-o ediţie viitoare.


În urma publicării articolului, Mihai Mişilaricu ne-a contactat precizând că nu are nici o legătură cu dosarul cauzei și că totul este o confuzie având în vedere că cel cercetat de procurori este o altă persoană care are aproximativ același nume, diferența fiind dată de inițiala tatălui. 

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grecia Româncă, arestată pe aeroportul din Atena după ce au fost găsite asupra ei sute de pașapoarte

13 Sep 2019 5290

Constanța Bărbat, arestat preventiv pentru furt calificat

23 Aug 2019 327

Bărbat arestat preventiv pentru pornografie infantilă. Victima, o minoră de nouă ani

23 Aug 2019 403

Bărbatul din Mangalia suspectat că ar fi împuşcat mortal un om cere să fie eliberat

23 Aug 2019 977

Presupusul autor al atacului de la Mangalia, arestat preventiv. Un om a murit.

20 Aug 2019 605

IPJ Constanța Bărbat din Galați, arestat pentru contrabandă

15 Aug 2019 492

Autorul accidentului de la Văcăreni, judeţul Tulcea, a fost arestat preventiv. Beat la volan, a ucis un copil, pe bunica lui şi pe mama însărcinată

13 Aug 2019 840

Judeţul Constanţa Cetățean palestinian, arestat preventiv. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră în maşina acestuia

11 Aug 2019 833

Tragedie de proporţii. Zeci de morţi şi răniţi într-un atac armat din El Paso, Texas.

04 Aug 2019 626

Tentativă de viol în Constanța. Suspectul, arestat preventiv

29 Jul 2019 617

DIICOT Gheorghe Dincă, suspect în cazul crimelor de la Caracal, arestat preventiv pentru 30 de zile

27 Jul 2019 679

Judeţul Constanţa Minor, arestat preventiv pentru înşelăciune

24 Jul 2019 585

Suspect pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie în Constanţa

19 Jul 2019 358

Bărbat, arestat la domiciliu în Techirghiol, nu a fost găsit la adresa domiciliară

16 Jul 2019 494

Judecătorii din Marea Britanie au decis predarea către România a miliardarului Puiu Popoviciu

15 Jul 2019 490