O surpriză plăcută s-a transformat în coșmar Un pieton a fost accidentat mortal la Lumina

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din localitatea Fântânele, se întorcea acasă din Germania, la volanul unui BMW înmatriculat în țara respectivă. A condus două mii de kilometri, gândindu-se la surpriza pe care le-o va face celor dragi, care nu știau că se întoarce acasă. Ghinionul a făcut ca, la doar câțiva kilometri de casă, să accidenteze mortal un tânăr care mergea pe marginea drumului.
Ce s-a întâmplat?

Aflat la volanul mașinii sale, obosit și conducând pe timp de noapte, omul se deplasa pe DN 22, în localitatea Lumina. La un moment dat, în dreptul unei ferme din localitatea cu pricina, a auzit o bubuitură puternică, care a aruncat mașina pe contrasens. A oprit autoturismul și a coborât să vadă ce s-a întâmplat. Nu departe de mașină zăcea un bărbat. Corpul lui fusese aruncat la câteva zeci de metri de locul impactului. La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței și ale Poliției Rutiere. Medicii au încercat să-l readucă la viață, însă manevrele nu au avut succes. El a fost declarat decedat, a fost preluat de reprezentanții Institutului de Medicină Legală și transportat la morgă, unde i se va face necropsia pentru stabilirea cauzelor morții.

Puternic marcat de cele întâmplate, tânărul șofer a intrat în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Toate planurile i s-au năruit în acele momente. Prima ipoteză formulată de polițiști a fost că decedatul ar fi traversat neregulamentar Drumul Național 22. Cercetările au scos la iveală însă și o altă variantă. După primele măsurători, polițiștii rutieri au decis să nu excludă nici varianta ca șoferul, neatent, să fi ajuns cu mașina în afara drumului, pe trotuar, unde l-a lovit pe bărbat. Oamenii legii spun că este posibil ca șoferul să fi observat târziu că banda 1 se îngustează și a ieșit de pe șosea. În acest caz, tânărul ar putea fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul pe care l-a accidentat a fost identificat abia a doua zi după incident. El avea 37 de ani și era din Cogealac, însă nimeni nu știe ce căuta pe șosea la acea oră. Tânărul de la volan nu consumase alcool, dar oboseala acumulată după traversarea a patru țări ar putea fi una dintre cauzele producerii accidentului, după cum spun polițiștii.
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au deschis un dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul mortal de la ieșire din Lumina. Un bărbat a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Jul 2023 7185

Două accidente pe drumul ce leagă județele Constanța de Tulcea, în doar câteva minute (GALERIE FOTO și VIDEO)

17 Apr 2022 4236

Accident mortal la Lumina! O tânără a murit! Sentință definitivă

24 Feb 2022 7381

Daune de peste un sfert de milion de euro Tragedie rutieră la Lumina! O tânără de 20 a murit! Ce pedeapsă a primit șoferul

23 Nov 2021 3565

Accident mortal la Oituz! Una dintre victime, înmormântată mâine

27 Nov 2020 2939

Județul Constanța Accident rutier mortal în Oituz. O victimă și-a pierdut viața, alta este inconștientă (video)

16 Nov 2020 9411

Tragic accident lângă Lumina, județul Constanța. Conducea o trotinetă și a fost lovită mortal de un autoturism

17 Aug 2019 11628

UPDATE 6 Accident între Lumina şi Ovidiu. O femeie şi un bărbat au murit! (galerie foto + video)

09 Sep 2016 30922

Update2. Victimă neidentificată momentan Accident mortal la Lumina

26 Jun 2015 2786

UPDATE. Accident mortal pe DN 22, între Ovidiu şi Lumina Un pieton a fost spulberat de un autoturism

11 Dec 2014 2622

Accident mortal la ieşirea din Năvodari Un bărbat a decedat pe loc

22 Nov 2014 2428