Un șofer beat, fără permis și la volanul unei mașini neînmatriculate, implicat într-un accident la Costinești. Suspectul, reținut

La data de 17 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul având montate plăcuțe cu numere false și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.05, acesta ar fi condus un autoturism, pe strada Credinței din stațiunea Costinești, și ar fi fost implicat într-un accident rutier (tamponare).

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul pe care l-a condus are plăcuțele de înmatriculare retrase, iar plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturismul pe care l-a condus sunt atribuite unui alt vehicul.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în stațiunea Costinești! Un șofer băut a lovit cinci vehicule parcate

03 Aug 2023 1630