UPDATE 2! Alertă cu bombă la City Mall! Cel care a sunat are probleme psihice (FOTO+VIDEO)



Alertă cu bombă la City Mall! 

Încă nu se cunosc alte detalii

UPDATE

Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, ar exista o bombă.

Imediat după primirea apelului, la fața locului s-au deplasat polițiștii constănțeni, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, specialiști pirotehniști ai Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru efectuarea verificărilor specifice din domeniul de competență, precum și echipaje de pompieri.

Menționăm faptul că toată zona în cauză, inclusiv complexul comercial, a fost evacuată de forțele de ordine.

Persoana care a apelat 112 a fost identificată și depistată în municipiul Constanța la ora 17.50, urmând a fi condusă la sediu pentru stabilirea situației de fapt.

UPDATE 2

Intervenția specialiștilor pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-a finalizat. În urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic.


Activitatea centrului comercial a fost reluată în condiții de siguranță.

Concomitent, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au condus la sediul Secției 4 pe bărbatul care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Acesta a fost depistat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța.

Bărbatul, de 33 de ani, este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, la O.U.G. 34/2008.

De asemenea, a fost luată măsura internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate.

La activități au participat specialiști pirotehniști ai Serviciului Român de Informații, pirotehniști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța (secțiile de poliție urbană și Biroul Rutier), polițiști rutieri ai Serviciului Rutier, precum și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandami Județean Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CLM Primăria Constanța, chiriașă la mall! E dispusă să plătească 30 euro/mp fără TVA! (DOCUMENT)

24 Mar 2024 888

Polițiștii IPJ Constanța prezintă tehnica din dotare în parcarea City Park Mall Constanța

18 Mar 2024 949

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 934

Sportivii de la CSM Constanța au împărțit flori de 1 Martie (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 Mar 2024 777

Fotoreportaj Imagini cu drona surprinse deasupra Parcului Tăbăcărie din Constanța. Cum arată în plin proces de reabilitare (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 873

Cinque Modi SRL își deschide punct de lucru în City Park Mall Constanța

27 Feb 2024 753

Veste bună pentru iubitorii de burgeri Burger King deschide un nou restaurant în Constanța

26 Feb 2024 3842

Atenție, șoferi! Trafic blocat în Constanța, la intersecția de la Dacia până la City Mall (FOTO)

22 Feb 2024 2689

A câștigat licitația organizată de Primăria Constanța pentru contractul de panotaj pe 5 ani Euromedia Group SA va construi un suport publicitar pe fațada imobilului City Park Mall

21 Feb 2024 769

Constanța Atenție șoferi! Se montează delimitatoare de sens pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona City Parc Mall (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 1840

Primăria Constanța vinde un teren de pe strada Eugen Tăutu! Când va avea loc licitația

27 Jan 2024 942

Anunț important al Primăriei Constanța! Unde se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice

23 Jan 2024 556

Firme Constanța Direct Call Center SRL București deschide un punct de lucru în City Park Mall

15 Jan 2024 839

Regulamentul de publicitate stradală din Constanța gândit strategic Primarul Chițac a furat startul! Campanie electorală sau mesaje de interes public? (GALERIE FOTO+VIDEO +DOCUMENT)

09 Jan 2024 1930

Societatea City Park Constanta SRL, modificări luate de asociați. Iată despre ce este vorba

12 Dec 2023 974