UPDATE Accident rutier grav pe DN 15A. Implicate un autocamion și un autobuz. O victimă a murit și alte 8 sunt rănite



Un accident rutier (coliziune intre un autocamion și un autobuz) a avut loc în localitatea Galatii Bistriței, transmite ISU Bistrița Năsăud.

Șoferul autocamionului este încarcerat și se află în stop cardio respirator, iar în autobuz sunt 8 victime din care două încarcerate.

La victima aflată în stop cardio respirator se aplica protocolul de resuscitare. Două victime prezintă  fracturi, conștiente și cooperante, se transportă la UPU.

Din accident a rezultat o persoană decedată și 8 rănite.

Cinci victime vor fi transportate la UPU. Drumul DN 15 A este în continuare blocat.

UPDATE 

Șoferul autoutilitarei are 53 de ani și este din Bodești, județul Neamț. Șoferul autobuzului are 49 de ani și este din Viișoara- acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului, șoferul autobuzului, o femeie în vârstă de 51 de ani și alți 3 bărbați cu vârste cuprinse între 49-61 de ani, pasageri în autobuz, au fost răniți și transportați la spital.

Oficial de la IPJ Bistrița Năsăud


Drumul național 15A blocat ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în localitatea Galații Bistriței; la fața locului se află mai multe echipaje de poliție care intervin.

Circulația rutieră pe ruta  Bistrița-Reghin a fost deviată pe ruta DJ 154: Sărata-Monor-Batos-Reghin, iar pe direcția Teaca-Bistrița, circulația rutieră a fost dirijată pe ruta DJ 151: Teaca-Pintic-Posmuș-Șieu- Sărata.

 Participanții la trafic sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor care acționează și dirijează circulația în zonă.

Conform primelor date, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Reghin, la intrarea în localitatea Galații Bistriței ar pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Din păcate, în urma accidentului, șoferul autotrenului a decedat; alte 5 persoane, care se aflau în autobuz, au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier, Secția 1 Poliție Rurală Bistrița, precum  și criminaliști care efectuează cercetări și măsurători în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.


Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 362

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 547

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 207

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 642

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 645

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 620

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 803

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 293

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 585

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 549

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 943

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 862

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 249

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 838

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 953