UPDATE. Iași Patru muncitori accidentați mortal de o șoferiță băută care circula cu viteză (GALERIE FOTO)

Accident rutier mortal la Iași. Foto: ISU IașiUn cumplit accident rutier a avut loc noaptea trecută în Municipiul Iași.

Patru persoane au murit după ce o femeie de 38 de ani, care se afla la volanul unei maşini ce circula dinspre cartierul Păcurari spre zona Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Autoturismul scăpat de sub control a lovit o clădire şi a intrat în plin într-o autoutilitară staţionată pe dreapta, lângă care se aflau şapte muncitori.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, dar din păcate, pentru patru dintre muncitori nu s-a mai putut face nimic, aceștia fiind declarați decedați.

Accident rutier mortal. Foto: ISU IașiReprezentanții ISU Iaşi au precizat că la ora 1,00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat că a avut loc un accident rutier pe şoseaua Păcurari din Iaşi, în urma căruia mai multe victime au fost surprinse sub un autoturism al companiei care se ocupă de mentenanţa străzilor.

La locul accidentului au fost trimise de urgenţă două echipaje de descarcerare, echipajul TIM, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi personal calificat şi trei ambulanţe de la SAJ Iaşi.

"Ajunse la locul intervenţiei echipajele au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului rutier şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate. Cauza producerii accidentului rutier va fi stabilită de echipajele poliţiei rutiere", au mai precizat reprezentanții ISU Iași. 


Accident rutier mortal. Foto: ISU IașiConform unor surse, femeia implicată în accident a fost testată cu aparatul etilotest care a stabilit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ancheta în acest caz este continuată de polițiști. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Iași 


În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. 

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările sunt continuate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 270

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 163

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 443

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 477

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 550

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 418

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 989

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 223

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 496

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 542

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1047

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 596

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1254

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 476

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 406