UPDATE - Incident șocant în Tulcea. Un copil de 7 ani a murit după ce tătăl său i-a tăiat gâtul cu o drujbă!


UPDATE 1

Oficial de la IPJ Tulcea
 
"În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului", precizează IPJ Tulcea. 
 
Cercetările au fost preluate de către Parchetul Judecătoriei Măcin care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE:


Din păcate copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și s-a declarat decesul, potrivit informațiilor oferite de Radu Sicinki de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un copil de 7 ani se află în stare gravă, după ce a fost rănit grav de un bărbat care tăia stuf cu o drujbă.

Ajunși la fața  locului, ambulanțierii efectuează manevre de resuscitare.

Groaznicul accident s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ o oră.
 
Și polițiștii tulceni au fost sesizați că un bărbat, care tăia stuful cu o drujbă, ar fi tăiat gâtul unui copil de 7 ani.

Din primele informații, acesta le-a spus poliţiştilor că în timp ce tăia stuful cu o drujbă l-ar fi rănit grav în zona gâtului pe copilul în vârstă de şapte ani care ar fi apărut brusc lângă el.

Bărbatul se află în aceste momente în custodia polițiștilor, care au deschis deja o anchetă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 197

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 617

Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

22 Apr 2024 280

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 348

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 430

Fost consilier local din Văcăreni, Tulcea, angajată ulterior în Primăria Văcăreni, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 491

CNAIR În atenția șoferilor! Transport agabaritic pe ruta Valea Seacă-Tulcea

20 Apr 2024 428

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 494

Prima ediție a Festivalului Județean de Folclor „Ritm și Culoare“, deschisă la Tulcea (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 460

Campania națională ”Detector pentru Viață” a ajuns în județul Tulcea! În ce localități au fost montate detectoare de fum și monoxid de carbon (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 343

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt

20 Apr 2024 602

Acțiuni pentru combaterea braconajului piscicol desfășurate de polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării“! Ce nereguli au fost constatate în județele Constanța și Tulcea

20 Apr 2024 382

Contract semnat între Prosilva Serv SRL și Romsilva pentru servicii de împădurire în zona Măcin, județul Tulcea (DOCUMENT)

19 Apr 2024 513

Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

19 Apr 2024 513

Judecătoriile din Constanța și Tulcea ies din criza de judecători! Anunțul membrului CSM Alin Ene

19 Apr 2024 369