UPDATE. Oficial de la Parchet Accident rutier la Ovidiu provocat de un șofer beat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice

  • Accident rutier în Oividiu.
Potrivit primelor informații o persoană a fosr rănită în urma coliziunii a două mașini, iar una dintre ele a intrat în stâlp.Persoana rănită, , a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la spital.

Din primele informații este vorba despre o coliziune între două mașini, iar șoferu cu marca Nissan, a intrat într-un stâlp iar stâlpul a căzut pe o altă mașină.

Șoferul mașinii Nissan a fost depistat băut la volan cu o alcolemie de de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

UPDATE. Oficial de la Parchet

La data de 10.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 zile, faţă de inculpatul O.I., în vârstă de 27 ani, cunoscut cu antecedente penale, cercetat pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 Cod penal.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

În data de 09.02.2021, O.I. a condus autoturismul marca Nissan pe DN2A în oraşul Ovidiu, jud. Constanţa, şi după ce a fost implicat într-un accident rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice din sânge.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.