UPDATE. Suspecți de trafic de droguri reținuți de procurorii DIICOT Constanța. Ar fi încercat să vândă droguri pe raza stațiunii 2 Mai - Vama Veche (document)

La data de  05.08.2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor REȘID ALEXANDRU ARMAND, OPREA ALEXANDRU FLORIAN și LĂMBOIU ANDREI RAREȘ,  pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.
 
Potrivit DIICOT, în fapt, s-a reţinut  că în noaptea de 3/4. 08.2018, inculpaţii Reșid Alexandru Armand, Oprea Alexandru Florian şi Lămboiu Andrei Rareș au fost depistați de către o patrulă de jandarmi din cadrul  Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în timp ce intenționau să pună în vânzare pe raza stațiunii 2 Mai - Vama Veche,  cantitatea de  71 comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 gr canabis.
 
La data de 06.08.2018 Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
 

”Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.
 
Acţiunea a fost efectuată  cu sprijinul Poliției Municipiului Mangalia și Grupării de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” - au transmis procurorii DIICOT. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. 3 persoane au fost reținute.
 
La data de 5 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare în municipiul Mangalia, județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.
 
Acţiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri de mare risc. Astfel, în dimineața zilei de 4 august a.c., 3 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost surprinși, de un echipaj din cadrul  Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 grame de cannabis, pe raza stațiunii 2 Mai-Vama Veche.

 
În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor 3 tineri, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile, de către Tribunalul Constanța.
       

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 560

Acțiuni ale polițiștilor în zona școlilor și mall-urilor din Constanța

27 Mar 2024 469

Trafic de droguri în parcarea subterană unui centru comercial, din municipiul Constanța

27 Mar 2024 702

Tânăr prins cu droguri la Cernavodă. ”Fumez pentru că mă fac o persoană mai bună”

27 Mar 2024 612

Oficial de la IJJ Constanța despre suspectul de trafic de droguri depistat la Medgidia

26 Mar 2024 527

Județul Constanța Bărbat bănuit de trafic de droguri, cercetat de polițiști și procurori! Ce au găsit oamenii legii asupra suspectului

26 Mar 2024 516

CJ Constanța Se înființează Complexul de Servicii Comunitare pentru persoane cu diferite adicții. Câte locuri va avea? (DOCUMENT)

26 Mar 2024 364

DIICOT acuză – trafic de droguri la Constanța! Iată cine sunt cei 10 cercetați de procurori

26 Mar 2024 1025

Incident la Medgidia. Trei tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise (FOTO)

25 Mar 2024 454

Acțiune de control a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Mar 2024 549

Razie de amploare a polițiștilor în județul Constanța! Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere (GALERIE FOTO)

24 Mar 2024 451

Știri Constanța Ce a descoperit Poliția pe strada Tudor Vladimirescu din Medgidia?

24 Mar 2024 635

În ultimele 48 de ore Intervenții ale poliției în județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

23 Mar 2024 613

UPDATE. Persoane reținute de DIICOT Constanța pentru trafic internațional de droguri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1314

Zeci de persoane legitimate la Constanța Acțiune a Poliției pentru combaterea traficului de droguri (FOTO)

22 Mar 2024 526