UPDATE Un bărbat a murit noaptea trecută după ce a fost lovit de un tren în Portul Constanța

Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaSalvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați noaptea trecută puțin după miezul nopții să intervină în Portul Constanța.

Potrivit ISU Dobrogea o persoană a fost lovită de tren in incinta portului.

Accidentul a avut loc între Poarta 5 și Poarta 6.

La fața locului a intervenit SMURD Fripis,  SMURD C și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Port. 

UPDATE: 

Potrivit ISU Dobrogea între Poarta 5 și Poarta 6 a Portului Constanța, un  bărbat în vârstă de 58 ani a decedat după ce a fost călcat de tren.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

La data de 2 mai a.c., în jurul orei  00.30, polițiști din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanța, s-a produs un accident feroviar.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze  calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers. 

În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident feroviar în Portul Constanța! Un tren a lovit o autocisternă ce transportă motorină, în 2019. Începe procesul (FOTO+VIDEO)

22 May 2023 5796

Oficial de la IPJ Constanța Cum s-a petrecut accidentul feroviar din Portul Constanța. Un bărbat a murit

02 May 2023 1112

UPDATE - Mașina s-a făcut praf, șoferul a scăpat ca prin minune Accident feroviar în Portul Constanța. Auto lovit de tren. O victimă. A intervine Descarcerarea (galerie foto)

10 Jul 2020 4013

LIVE VIDEO Imagini de la eveniment. Alertă în Portul Constanța. Un tren a lovit o autocisternă ce transportă motorină(galerie foto+video)

25 Jan 2019 8024

Agent de pază, aproape mort în Portul Constanţa

15 Aug 2015 3091

Angajatul unei firme de pază, electrocutat în Portul Constanţa. Iată cum a avut loc accidentul

14 Aug 2015 2313