Urmarire ca in filme in satul Piatra

Constantin Caracostea, soferul unui ARO 320, a refuzat sa opreasca ieri dimineata, dupa ce fusese semnalizat de un echipaj de politie * Dupa o urmarire ca in filme, vehiculul s-a prabusit intr-un canal de irigatii din satul Piatra * Pentru salvarea sa a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare * Adus la spital in stare grava, barbatul a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei si a parasit unitatea spitaliceasca * Este foarte posibil ca, la ora accidentului, Caracostea sa fi fost beat

Un barbat in varsta de 33 de ani, din satul Palazu Mic, a ajuns ieri dimineata, in jurul orei 6.50, in stare foarte grava la Sectia de Urgente a Spitalului Clinic Judetean Constanta, dupa ce a fost victima unui accident. Constantin Caracostea a fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce masina la volanul careia se afla, un ARO 320, cu numarul CT-15-MAZ, s-a rasturnat intr-un canal de irigatii din localitatea Piatra. Imprejurarile in care acest eveniment a avut loc sunt unele deosebite, Caracostea devenind victima dupa ce a incercat sa fuga de un echipaj al politiei din Mihail Kogalniceanu. In jurul orei 4.30, un echipaj de politie a depistat pe carosabil autoturismul ARO care se deplasa cu mare viteza, dinspre Tulcea spre restaurantul "Tasaul", din Piatra. Agentul de circulatie i-a facut semn sa opreasca, dar Caracostea a parasit drumul si si-a continuat goana pe camp. Dupa jumatate de kilometru de urmarire, autoturismul ARO a ajuns la un canal de irigatii. Caracostea nu a observat din timp acest obstacol si vehiculul a cazut de la o inaltime de cinci metri. Politistii nu au reusit sa scoata din vehicul trupul soferului, drept pentru care la fata locului a fost chemata o autospeciala de descarcerare a pompierilor militari de la statia Palas. Pompierii au reusit sa scoata trupul blocat dupa aproximativ o ora. Caracostea a fost dus la Spitalul Judetean Constanta, unde a fost diagnosticat cu multiple contuzii toracice, traumatism cranio-cerebral acut deschis si suspiciune leziuni coloana. In ciuda acestor grave leziuni, in momentul in care medicii au decis sa-i recolteze probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie, in jurul orei 7.30, Caracostea a parasit spitalul. Acest gest confirma faptul ca barbatul a avut ceva de ascuns, fiind foarte posibil ca el sa se fi aflat la volan intr-o avansata stare de ebrietate. De asemenea, nu este imposibil ca barbatul sa incerce sa ascunda savarsirea vreunei fapte penale, dar aceasta posibilitate urmeaza sa fie confirmata sau infirmata de rezultatele anchetei derulate de politistii din Kogalniceanu. Dupa aproximativ sapte ore de la accident, Caracostea a ajuns din nou la spital, fiind adus, se pare, de rudele sale. Barbatul a fost internat in sectia de Chirurgie, urmand sa fie supus unei interventii medicale. In paralel, organele de cercetare penala incearca sa stabileasca toate imprejurarile producerii evenimentului, in functie de acestea Caracostea urmand sa raspunda penal pentru comiterea uneia sau mai multor infractiuni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 213

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 402

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 331

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 787

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 185

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 431

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 484

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 848

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 517

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1089

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 441

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 376

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 353

IGPR InfotraficJudețul Prahova-Trafic blocat pe DN 1B

17 Apr 2024 231

IGPR InfotraficJudețul Cluj - Trafic oprit pe centura Vâlcele-Apahida

17 Apr 2024 222