Urmărire ca în filme pe străzile din Năvodari. Un bărbat suspectat de furt a încercat să scape de polițiști și a provocat un accident

Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBLa data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce aștepta să încarce îngrășăminte agricole în exteriorul unei societăți comerciale din orașul Năvodari, persoane necunoscute ar fi încercat să sustragă motorină din rezervorul unui autotren, persoanele în cauză fugind din zonă, cu un autoturism, când au fost surprinse de bărbat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în trafic fiind identificat autoturismul în cauză. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, la observarea autospecialelei de poliție, conducătorul auto a încercat să îi evite pe polițiști, mărind viteza și schimbând direcția de mers pe mai multe străzi din orașul Năvodari. 

„La un moment dat, pe strada Stadionului, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu terasamentul de cale ferată. 

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto ca fiind un bărbat, de 27 de ani, precum și 3 ocupanți din autoturism, bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. 

În urma impactului, șoferul autoturismului și un pasager au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

În autoturism, polițiștii au descoperit 10 bidoane de plastic, fără conținut, susceptibile de a fi fost folosite în activitatea infracțională“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat, precum și infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța. Autotren încărcat cu articole sportive jefuit de hoți. Suspecții au dat atacul în timpul nopții

21 Mar 2018 2962

Persoane prinse în flagrant de jandarmii constănţeni în timp ce sustrăgeau motorină dintr-o cisternă

11 Jan 2018 2076