Ursoi va fi înmormântat azi în Cimitirul Central

Marius Iulian Ursoi, fost campion mondial de kick-boxing, găsit mort în curtea casei sale din Eforie Nord, va fi înmormântat azi în Cimitirul Central, în jurul prânzului.
 
Iulian Marius Ursoi a început să practice karate la începutul anilor '90, la Constanţa. A fost multiplu campion naţional, iar în 1997, în Thailanda, a devenit campion mondial la Muay Thai. S-a retras din activitatea de sportiv în anul 2000.
 
În trecut temut apropiat al fraţilor Vasea, care obişnuiau să facă legea pe străzile Constanţei, Marius Ursoi se afla sub imperiul unor măsuri preventive, în urma plângerilor formulate de concubina sa împotriva lui, femeia acuzându-l de repetate agresiuni fizice.
 
Ursoi a fost găsit mort (spânzurat) în curtea casei sale din Eforie Nord, în seara zilei de 20 septembrie. Pe data de 21 septembrie, Tribunalul Constanţa a menţinut decizia Judecătoriei Constanţa, din 16 septembrie, când i-a fost înlocuită măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, pe o perioadă de 30 zile.
 
Altfel spus, Iulian Marius Ursoi ar fi trebuit, pe data de 21 septembrie, să fie arestat preventiv în dosarul în care este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.
 
Din probele administrate până în acest moment, procurorii arată că, „în perioada august-septembrie 2016, inculpatul Ursoi Marius Iulian a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate J.A.V., lovind-o cu pumnii şi picioarele, a ameninţat-o în mod repetat, atât direct, cât şi prin intermediari, cu acte de violenţă pe aceeaşi persoană vătămată, a exercitat acte de constrângere a persoanei vătămate să-şi retragă plângerea depusă împotriva inculpatului şi a încălcat ordinul de protecţie pe care persoana vătămată îl obţinuse împotriva sa, printr-o hotărâre judecătorească“.
 
„La data de 2.09.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, propunere ce a fost respinsă, fiind luată măsura controlului judiciar. Printre obligaţiile impuse inculpatului Ursoi Marius Iulian era aceea de a nu se apropia de persoana vătămată J.A.V. Pe parcursul cercetărilor, la data de 14.09.2016, inculpatul a încălcat, cu rea-credinţă, atât măsura de protecţie a numitei J.A.V. impusă prin ordinul de protecţie, dar şi obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, aşa cum era impusă prin măsura controlului judiciar. Mai mult decât atât, deşi inculpatul avea un traseu anume stabilit de a se deplasa între localitatea de domiciliu şi sediul organelor judiciare, acesta s-a abătut, cu rea-credinţă, de la traseul stabilit de organele judiciare, deplasându-se la locul de muncă al persoanei vătămate“, conform magistraţilor. 

Citeşte şi 

Controversata sinucidere care a şocat Constanţa
Marius Iulian Ursoi - povestea adevărată, cu bune şi cu rele (galerie foto + video)


UPDATE 7. A ajuns maşina mortuară

Marius Ursoi s-a spânzurat! Imagini de la casa lui din Eforie Nord! (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șase ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi!

21 May 2022 10277

Cinci ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi (video)

20 Sep 2021 14830

„La AS Kickbox Ursoi, viitorul sună bine“ Victoria lui Costin Ghindeanu, de la gala „Urban Legend“, dedicată memoriei lui Marius Iulian Ursoi

03 Oct 2018 7246

„Va rămâne mereu în inima noastră!“ Moment de reculegere la Constanţa în memoria lui Marius Iulian Ursoi

31 May 2018 14320

Verdict final în cazul lui Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu. Iniţial au luat cu executare

01 Feb 2018 6414

Victoriile, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi AS Kickbox Ursoi, pe podium. Şase participanţi, şase medalii. Numai aur şi argint (galerie foto)

08 Nov 2017 4887

Se împlineşte un an de la moartea fostului campion Cătălin Nagy - „Marius Iulian Ursoi ne lipseşte enorm“ (galerie foto)

19 Sep 2017 6027

Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu au luat cu executare. Faţă de Marius Ursoi, procesul a încetat. S-a stabilit primul termen în apel

18 Jul 2017 9673

Succesele luptătorilor Kickbox Ursoi de la Cupa Keru Kento K-1, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi (galerie foto)

04 Apr 2017 8887

Eugen Corneanu a fost eliberat

31 Jan 2017 2863

Mandat de arestare preventivă pentru un apropiat al lui Ursoi

26 Jan 2017 2727

Un apropiat al lui Ursoi, prezentat instanţei astăzi

25 Jan 2017 2927

Interviu online cu Cătălin Nagy „Marius Iulian Ursoi le-a fost sportivilor săi ca un părinte, ca un frate mai mare”

26 Nov 2016 19265

Medalie, cupă şi diplomă de excelenţă in memoriam Victorii dedicate lui Marius Iulian Ursoi la Cupa Keru Kento K-1 (galerie foto)

09 Nov 2016 5092

Kickboxing. Ce este şi cine îl practică Moment de reculegere la sala de antrenament în memoria lui Marius Iulian Ursoi (galerie foto)

28 Sep 2016 14025