Va rămâne în amintirea noastră. Iată mesajele de condoleanţe Astăzi, comisarul-şef Dănuţ Pisică va fi condus pe ultimul drum

 

pisica_Danut_Pisica_05.jpgFie-i ţărâna uşoară şi rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odinească în pace! Inspector-şef al IPJ Constanţa, comisar-şef Adrian Rapotan

 

Astăzi, începând cu ora 12.00, la Cimitirul Central, va avea loc înmormântarea comisarului-şef Dănuţ Pisică, adjunctul Poliţiei Municipiului Constanţa. Omul legii a decedat duminică, la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, unde fusese internat după ce suferise un infarct. Ieri, trupul neînsufleţit al comisarului-şef a fost depus la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel.

Comisarul-şef Dănuţ Pisică a absolvit în anul 1990 Şcoala Superioară de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, fiind încadrat cu gradul de locotenent la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa - Poliţia Municipiului Constanţa, unde a activat până în anul 1996. Începând cu data de 1.05.1996 până la 15.10.1998 a fost şef al Serviciului de Ordine Publică, când a fost numit ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Cercetări Penale, la comanda căruia a fost împuternicit în perioada 1.12.2005 - 1.02.2006. La data de 1.02.2006, comisarul-şef Dănuţ Pisică a preluat comanda Secţiei 1 Poliţie Constanţa, până la data de 1.08.2006, când a obţinut, în urma unui concurs, postul de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Constanţa. Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, oficialii IPJ Constanţa şi-au exprimat regretul enorm pentru trecerea în nefiinţă a comisarului-şef Pisică. „Pentru contribuţia adusă ca poliţist, om al dreptăţii şi mentor, pentru promptitudinea, corectitudinea de care a dat dovadă, dar şi pentru sufletul imens, comisarul-şef Dănuţ Pisică va rămâne veşnic în amintirea noastră. Poliţia constănţeană va fi mai săracă fără poliţistul Dănuţ Pisică. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei", se mai arată în informarea oficială.

Cei apropiaţi comisarului-şef Dănuţ Pisică au transmis mai multe mesaje de condoleanţe familiei îndoliate, texte pe care le publicăm aşa cum ne-au fost trimise.

Cu imense păreri de rău şi durere în suflet, anunţ că cel care ne-a fost un coleg deosebit, un harnic şi bun român, comisarul-şef Dănuţ Pisică, a trecut în veşnicie la o vârstă prematură. Deplângem şi noi, alături de familie, plecarea dintre cei vii a dragului nostru coleg, exemplu de dăruire profesională pentru poliţiştii constănţeni. Fie-i ţărâna uşoară şi rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odinească în pace! Inspector-şef al IPJ Constanţa, comisar-şef Adrian Rapotan.

Col.(Rz.) F.G.D. :

Adresez familiei sincere condoleanţe, iar despre cel care a fost „gaborul" Dănuţ Pisică, pentru că aşa-i plăcea lui să spună când era cu prietenii, vreau să vă spun că avea calităţi depline 100% de „copoi" destoinic şi dibace. El avea un suflet mare şi nu ar fi pedepsit absolut pe nimeni dacă nu existau probe beton privind înfăptuirea vreunei infracţiuni sau contravenţii. Adio, bun camarad şi calea ta spre Rai să se deschidă, pentru că acolo este locul tău acum când ne-ai părăsit! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi îngerii să-l aibă în paza lor!

Laurentiu Ch.:

Dumnezeu să-l odihnească!!! A fost un coleg foarte bun, dar prea repede a plecat dintre noi! Sunt stupefiat de aceasta cumplită veste! Condoleanţe familiei îndoliate!

Mariana:

Dumnezeu să-l ierte! Ai fost şi vei rămâne un exemplu în familia noastră, păcat că ne-ai părăsit atât de tânăr. Durerea din suflet şi amintirea va persista mereu. Nu te vom uita! Mariana, Iaşi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gina

19 Feb, 2013 12:12

AI FOST MANDRIA FAMILIEI. AI PLECAT PREA DEVREME DINTRE NOI. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE NU TE VOM UITA NICIODATA

Viorel

19 Feb, 2013 11:19

Dumnezeu sa-l ierte!in lumea noastra rece vei ramane in inimile noastre un var de nota 10! Viorel,Iasi

Col.(Rz) Marichescu Constantin

19 Feb, 2013 10:00

Un om si un profesionist deosebit. Din pacate Dumnezeu nu alege. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Sincere condoleante familiei!

Articole asemanatoare

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 325

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 355

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 541

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 456

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 544

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 516

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 536

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 396

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 414

Lista câștigătorilor la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024 la pentatlon și tetratlon (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 556

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 766

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 493

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 671

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 756

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 443