Vamesii constanteni au ramas fara lider de sindicat

Seful Autoritatii Nationale a Vamilor, Gelu Diaconu s-a tinut de cuvant si i-a mutat pe toti cei 16 vamesi care au lucrat la Biroul Vamal Vama Veche in perioada in care au fost constatate grave nereguli. Saptamana trecuta, cinci masini burdusite cu tigari si whisky, care ulterior s-a descoperit ca au fost cumparate de la Vama Veche, au fost retinute de politistii din Mangalia. Drept urmare, mai multi politisti de frontiera de la PPF Vama Veche au fost dati afara din serviciu in timp ce impotriva altor trei s-au luat masuri disciplinare. De asemenea, la inceputul acestei saptamani, seful Autoritatii Nationale a Vamilor, Gelu Diaconu a fost prezent la Constanta anuntand in cadrul unei conferinte de presa ca se vor lua masuri si impotriva vamesilor care au lucrat la Vama Veche. Printre cei 16 vamesi mutati la Oficiul Regional Bacau se afla si presedintele Sindicatului "Unirea" Regionala Constanta, Petre Ionita. Surse din cadrul Directiei Regionale Constanta au declarat sub protectia anonimatului ca in scurt timp, se va discuta in Consiliul de Disciplina daca se impune sau nu concedierea liderului de sindicat Petre Ionita alaturi de ceilalti 15 vamesi de la Constanta. Desi la nivel national, s- a anuntat un eventual protest al vamesilor care se declara nemultumiti de masurile luate de Diaconu, vamesii din Constanta nu vor face greva. Desi am incercat sa-l contactam pe actualul lider de sindicat, Petre Ionita, acesta a refuzat sa raspunda la telefon.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 379

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 442

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 511

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 705

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 546

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 654

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 710

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 513

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 774

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3401

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14132

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 932

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 932