UPDATE. Vânător împuşcat în pădurea de la Murfatlar

Un vânător a fost împuşcat în pădurea de la Murfatlar. Conform unor surse, pe data de 1 decembrie, în timpul unei vânători autorizate, un vânător a tras cu arma după un animal însă glonțul a ricoşat în piciorul partenerului de vânătoare. Victima a fost dusă la spital şi s-ar afla în afara oricărui pericol.

UPDATE 

La data de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați despre producerea unui incident, care a avut loc în timpul desfășurării unei partide de vânătoare colectivă autorizată, pe raza orașului  Murfatlar, la care au participat mai multe persoane.

În timpul acesteia, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost rănit accidental la nivelul gambei, de către un coleg care a tras un foc de armă în direcția unui vânat, specia mistreț.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, care l-a preluat şi transportat pe bărbatul rănit la S.C.J.U. Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Cu ocazia cercetării efectuate la faţa locului, au fost ridicate arma de vânătoare și permisul de armă tip B.

Polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Constanţa continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 din Codul Penal.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident rutier în pădure la Murfatlar. O mașină s-a răsturnat după ce a lovit un mistreț

02 Dec 2023 2051

UPDATE Intervenţie de urgenţă în pădurea de la Murfatlar. Cadrele medicale chemate în ajutorul unei femei de 39 de ani. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO)

13 Nov 2022 5313

Fotoreportaj Intervenție dificilă a pompierilor constănțeni pentru lichidarea unui incendiu, în pădurea din Murfatlar (video)

31 Aug 2021 2849

Incendiu în pădurea din Murfatlar, județul Constanța (galerie foto și video)

31 Aug 2021 2183

Îşi plimbau câinii prin pădurea de la Fântânița şi au descoperit un craniu de om!

04 Sep 2016 3398

A ameninţat că se sinucide Mitică Chiriţă, declarat dispărut

23 Oct 2015 2013