Victima Simonei Anastasia Tănase,Gheorghe Chioaru cere procurorului general al României să verifice activitatea de la Constanţa

cap_2.jpgInvitat în emisiunea Q&A moderată de Alexandra Stoicescu, de la Antena 3, Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, s-a arătat nemulţumit de modul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa instrumentează dosarul accidentului său. Mai mult decât atât, Gheorghe Chioaru crede că este momentul oportun ca procurorul general al României, Laura Codruţa Koveşi, să verifice activitatea procurorilor constănţeni. Deşi am încercat să obţinem un punct de vedere cu privire la cele mai sus precizate şi de la procurorul de caz, acest lucru nu a fost posibil.

Au trecut şase luni de la data producerii accidentului rutier în urma căruia preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, Gheorghe Chioaru, a rămas fără un picior. În seara zilei de 24 august 2010, Simona Anastasia Tănase a condus un BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, tânăra şoferiţă nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit automobilul marca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, zdrobindu-i piciorul lui Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, din Bucureşti, care se afla pe trotuar. La şase luni după accident, în cadrul emisiunii Q&A moderată de Alessandra Stoicescu, Gheorghe Chioaru a precizat că nu este mulţumit de modalitatea în care procurorul de caz Matei Dragomir din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa derulează cercetările.

Declaraţii contradictorii

„Accidentul meu s-a întâmplat pe 24 august 2010. După o lună sau două trebuia să înceapă urmărirea penală, să înceapă verificarea tehnică criminalistică, însă nu s-a început. Domnul procuror Dragomir, care instrumentează acest caz, este recunoscut că ţine dosarele mai mult timp. Este cunoscut în Constanţa pentru această activitate. Am discutat cu dânsul şi i-am spus: Domnule, unde vrei să merg, să mă plâng la cine? Poate, cu această ocazie, doamna procuror general Codruţa Koveşi va trimite pe cineva acolo, în Constanţa, să vadă ce se întâmplă. Au trecut şase luni de când s-a întâmplat accidentul, am aproape 72 de ani s-ar putea să mai treacă alţi doi ani şi să nu se întâmplă nimic. Dânsa (nr. Simona Anastasia Tănase) îşi termină facultatea, că-i la Drept, şi o să judece alţi semeni aşa cum se judecă la ora actuală", a mai declarat preşedintele CARP. Contactat telefonic, procurorul Matei Dragomir nu a dorit să comenteze declaraţia lui Gheorghe Chioaru, motivând că este duminică şi că se află acasă. După cum precizam şi în ediţiile trecute, din dosarul cauzei lipseşte expertiza, cercetare care va stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului, dat fiind că impactul nu a fost surprins de nicio cameră video, iar martorii oferă declaraţii contradictorii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ioo

15 Apr, 2011 15:00

kovesi...procuror general...ce gluma proasta.nu va e rusine,,nu va ginditi ca si occidentul citeste asemanea stiri?nu va e rusine sa va blamati in halul asta?de ce nu lasati pe alti sa judece corect acest incident..va faceti de ris ...dar mai ales TARA....RUSINE...INcmpetentilor...

mama omida

28 Feb, 2011 15:50

Ce pretentii aveti de la procurorul Dragomir, fost politist, care nu a fost in stare sa promoveze examenul de definitivat in procuratura, de trei ori, desi ar fi trebuit sa plece din functie dupa a doua nereusita. D-l Deliorga, fost membru CSM,stie amanunte.Nu trebuie sa surprinda ca nu a raspuns la telefon dumineca.Dragomir este foarte ocupat si trebuie sa se odihneasca suficient. Din aceasta cauza, cand au fost gasite cadavrele in crimele de la Cernavoda, procurorul Dragomir dormea, iar cand s-a facut reconstituirea el se afla undeva in spatele politistului(un fost sofer). Halal!!!.

popa mangu

28 Feb, 2011 11:25

poate dupa ce il loveste a doua oara pe om aceiasi pipita si ii amputeaza si celalalt picior dar victima sa aibe sansa sa se transmita ceva in direct din intimplare si sa surprinda camerele ceva ,,poate catadicseste parchetul , ca cine e victima sa se deranjeze ei ,ce e prieten cu Mazare?

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 316

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 473

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 199

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 633

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 633

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 619

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 797

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 293

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 585

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 547

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 942

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 862

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 249

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 835

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 951