Vinerea neagră în Constanţa

Ziua de vineri a fost plină de incidente încă de dimineaţă, în judeţul Constanţa. Bilanţul evenimentelor neplăcute arată în felul următor: doi morţi, trei accidente, şase victime.
 
În jurul orei 9.00, a avut loc un accident rutier pe autostradă, la kilometrul 15 +700. Se pare că a fost vorba despre o autotamponare, fără victime.
 
Puţin mai târziu, a avut loc un accident feroviar în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa. Evenimentul s-a petrecut la barieră. Se pare că şoferul autoturismului nu ar fi respectat semnalele luminoase de la trecerea de cale ferată şi a fost acroşat de către tren. Impactul nu a fost unul puternic, iar persoanele aflate în maşină nu au necesitat îngrijiri medicale. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat la ora 10.45.
 
Tot ieri dimineaţă, un tânăr a murit într-un bar din localitatea Ostrov. Poliţiştii din localitatea Ostrov, judeţul Constanţa, au fost sesizaţi, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitate, a căzut la pământ şi ulterior a decedat. Persoana în cauză era cunoscută cu afecţiuni medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
 
Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Pietreni a fost găsit spânzurat. Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, acesta fiind declarat decedat. Poliţiştii au fost sesizaţi, ieri dimineață, la ora 8.45, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Pietreni, județul Constanța, a fost găsit spânzurat. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.
 
În jurul orei 12.00, un bărbat a protestat pe podul de la Cernavodă, ameninţând că se aruncă. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ Constanţa, bărbatul a fost dat jos de pe pod.
 
Tot ieri, un copil de numai doi ani din Cumpăna a căzut într-o baltă. Potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, micuţul a înghiţit multă apă, dar starea sa este stabilă, neavând probleme de sănătate. Copilul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii de specialitate.
 
În jurul orei 14.00, a avut loc un accident rutier pe strada Biruinţei, din Constanţa. În urma impactului, cinci persoane au fost accidentate. Potrivit medicilor de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, în urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care două femei şi trei bărbaţi. O adolescentă de 16 ani are un traumatism cranio-facial, o fractură la piramida nazală, iar patru pacienţi prezintă traume minore. Toţi cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii de specialitate.

Cod roşu de intervenţie la Braşov

Un eveniment dezastruos a avut loc şi în dreptul localităţii Dealul Perşani din judeţul Braşov, unde patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost rănite, dintre care 16 sunt în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a instituit Cod roşu de intervenţie.
 
Autocarul implicat în accidentul de la Dealul Perşani, judeţul Braşov, transporta 28 de copii şi trei adulţi, a comunicat Ministerul Sănătăţii. În urma accidentului, patru persoane şi-au pierdut viaţa, fiind vorba de un copil şi trei adulţi.
 
Citeşte şi 
 
Un autocar plin cu copii s-a răsturnat. Patru persoane au murit

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 565

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 666

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 529

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 622

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 392

LIVE VIDEO Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 1929

Se împlinesc doi ani de la dublul accident aviatic din județul Constanța! Opt militari au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 1882

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 733

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

29 Feb 2024 646

Controale și amenzi ale polițiștilor, în traficul din Mangalia, județul Constanța

24 Feb 2024 519

Planul Roșu de Intervenție activat de două ori în județul Constanța pentru evenimente rutiere asemănătoare (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 1673

Știri Constanța Acțiune pe drumurile naționale din județul Constanța. Amenzi aplicate

20 Feb 2024 709

Știri Constanța Circulația pe drumurile publice, în atenția Poliției. Amenzi aplicate la Constanța

14 Feb 2024 539

Acțiune de control a polițiștilor în municipiul Constanța! Mai mulți șoferi au rămas fără permis de conducere (GALERIE FOTO)

13 Feb 2024 600

Razie de amploare în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Feb 2024 1033