Violatorul minorei din Seimeni, arestat de magistrati

Aurel Lungu este acuzat ca, timp de trei ani de zile, si-a supus fiica vitrega, in prezent in varsta de numai 12 ani, la intretinerea de raporturi sexuale orale * Desi minora i-a spus mamei sale ce i se intampla, aceasta nu a crezut-o si nu a luat nici o masura * Reprezentantii legii au fost sesizati de familia unei prietene de-a fetitei

Magistratii de la Tribunalul Constanta au dispus, ieri, arestarea preventiva pentru o perioada de 29 de zile a lui Aurel Lungu. Barbatul are 43 de ani si locuia in localitatea Dunarea, impreuna cu sotia sa si fiica acesteia, Mariana Marlaneanu. In urma cu cateva zile, politistii din Medgidia au fost sesizati de familia Morogan, din aceeasi localitate, ca Lungu isi supune fiica vitrega, in prezent in varsta de numai 12 ani, la intretinerea de raporturi sexuale orale. In aceste conditii, reprezentantii legii au inceput cercetarile in acest caz, iar fapta s-a confirmat. In urma cu ceva timp, victima a venit in stare de soc la domiciliul familiei Morogan, cu a carei fiica este colega de scoala, si a cerut gazduire. De teama sau de rusine, initial, fetita nu le-a spus despre suferinta sa, ci a motivat ca-i este frica sa mai mearga acasa deoarece tatal sau vitreg, Aurel Lungu, este mereu beat si ii bate mama. In cele din urma, printre altele, in urma cu trei zile, fata le-a spus ca, timp de trei ani, tatal sau a violat-o, motiv pentru care parintii prietenei sale s-au hotarat sa anunte Politia din Medgidia. Organele de cercetare penala au stabilit ca Aurel Lungu isi viola fiica de mai bine de trei ani, de obicei cand mama acesteia nu era acasa. Desi, la un moment dat, fetita i-a spus mamei sale ce i se intampla, femeia nu a crezut-o si nu a luat nici o masura in acest sens. A fost nevoie de interventia familiei Morogan pentru ca supliciul la care era supusa sa inceteze, iar perversul sa ajunga dupa gratii. Luat la intrebari de catre anchetatori, Lungu si-a recunoscut fapta, dar a sustinut ca relatiile sexuale se intamplau numai atunci cand era in stare de ebrietate. Violatorul a fost prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva, iar magistratii au emis mandat pe numele acestuia pentru o perioada de 29 de zile, sub acuzatia de viol cu o minora.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 650

Primăria Năvodari, județul Constanța a cumpărat servicii de mentenanță pentru iluminatul public

05 Mar 2024 575

Soluția oferită de magistrații Curții de Apel Constanța în procesul dintre Team Force Security SRL și mai multe societăți

02 Mar 2024 498

Ședință CLM Constanța Consilierii stabilesc costul mediu lunar de întreținere pentru beneficiarii de la Căminul pentru persoane vârstnice (DOCUMENT)

26 Feb 2024 597

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

26 Feb 2024 859

Team Force Security SRL dă în judecată mai multe societăți. Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

23 Feb 2024 560

Licitație de 9,58 de milioane de euro, pentru DRDP Constanța, tranșată de judecătorii de la Curtea de Apel (MINUTA)

21 Feb 2024 668

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3554

Direcția Generală Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța caută o firmă care va face curățenie în Pavilioanele pentru pensionari (DOCUMENT)

15 Feb 2024 644

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 576

Unitatea Militară 02049 Constanța cumpără servicii de întreținere a aeronavelor

12 Feb 2024 695

Licitații Constanța Primăria Mangalia pregătește un contract pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor (DOCUMENT)

01 Feb 2024 807

SRCF Constanța, demersuri pentru stabilizarea unui versant pentru calea ferată din Portul Constanța

28 Jan 2024 716

Licitații publice Compania lui Dorin Berbescu, contract de întreținere a echipamentelor video în proiectul Safe City din municipiul Constanța

14 Jan 2024 710

Licitații județul Constanța Două firme locale reabilitează trotuarele străzilor din Cernavodă (DOCUMENT)

24 Oct 2023 1000