Viorel-Marian Leonte, încătuşat Ar fi dat foc unui depozit de lemne administrat de fratele său

Viorel-Marian Leonte, de 39 de ani, a fost încătuşat de poliţiştii din Techirghiol pentru distrugere, ameninţări şi loviri sau alte violenţe. La data de 24 octombrie, acesta a provocat un incendiu la o dependinţă a unei societăţi comerciale (depozit de lemne) din Techirghiol, aparţinând fratelui său, ca urmare a unui conflict cu acesta. Din fericire, nu au fost victime.

Viorel-Marian Leonte lucra în cadrul firmei fratelui său şi, întrucât cei doi fraţi nu s-au înţeles la bani, Leonte a recurs la gestul necugetat.
Bărbatul a fost prezentat, ieri, Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Precizăm că ieri, la ora 16.00, a expirat ordonanţa de reţinere a acestuia pentru 24 de ore.

 S-a ales cu dosar penal în 2008

Nu este prima dată când Viorel Marian Leonte ajunge în atenţia oamenilor legii. În data de 13 septembrie 2008, cotidianul ZIUA de Constanţa publica un material legat tot de acesta. Bărbatul conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, un autoturism Audi A6, deşi nu poseda permis de conducere şi, după cum s-a constatat ulterior, avea o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe bulevardul 1 Decembrie, a tamponat un autoturism parcat regulamentar, dar şi-a continuat drumul. Pe Şoseaua Mangaliei, o patrulă a Poliţiei Rutiere a încercat să-l oprească, dar tânărul a apăsat acceleraţia şi şi-a văzut de drum. Poliţiştii au solicitat ajutor prin staţie, după care au pornit în urmărirea şoferului. Pe DN 39, la intersecţia cu drumul care duce către Cumpăna, autoturismul a fost blocat în trafic de un echipaj al SPR. Viorel Marian Leonte a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Pe numele sau s-a întocmit, la acea dată, dosar penal.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A incendiat depozitul de lemne al fratelui său Marian Leonte rămâne în arest

26 Nov 2014 1751