Vrei să faci şcoală la Academia Naţională de Informaţii? Află dacă te poţi considera pregătit, din punct de vedere economic

SRI_sigla.jpgConform Serviciului Român de Informaţii, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul" organizează colocviu de admitere la studii universitare de master de cercetare, forma de învăţământ „cu frecvenţă". Pentru cei interesaţi, costul programelor de studii universitare de master cu taxă este de peste 2.000 de lei şi poate fi achitat în trei rate. De asemenea, nu este de trecu cu vederea faptul că şi taxa de susţinere a lucrării de disertaţie se plăteşte, aceasta constând 100 de lei.

La aceste momente, Academia Naţională de Informaţii pune în „joc" 80 de locuri cu taxă în „Managementul informaţiilor de securitate naţională" şi alte 80 de locuri, tot cu taxă, în „Managementul informaţiilor în combaterea terorismului". Înscrierea candidaţilor se face în perioada 3 - 28 septembrie, iar perioada de desfăşurare a colocviului de admitere a fost stabilită pentru 6 - 7 octombrie. Oficial, Serviciul Român de Informaţii arată că programele de studii universitare de master „conduc, prin obiectivele didactice, la aprofundarea cunoştinţelor şi formarea competenţelor de cercetare ştiinţifică, în domeniul studiilor de licenţă sau într-un domeniu apropiat, necesare pentru ocuparea unor funcţii specializate, precum şi a unor funcţii de analiză şi consiliere pentru diferite instituţii de drept public şi privat care derulează activităţi specifice domeniului securităţii şi apărării". Totodată, programele de studii universitare de master asigură baza pregătitoare obligatorie pentru studiile doctorale şi academice postuniversitare.

Banii în momentul înscrierii

SRI mai informează că respectivul colocviu de admitere va consta în susţinerea unui eseu din sfera tematicii orientative prezentate în anexele nr. 2 sau 3, după caz, aferente fiecărui program de studii universitare de master. Şi acum partea economică! Pentru toate programele de studii universitare de master de cercetare taxa de înscriere este de 100 de lei şi se achită la casieria Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul", în momentul înscrierii. Atât pe perioada susţinerii colocviului de admitere, cât şi pe durata desfăşurării cursurilor, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul" nu asigură cazare, masă şi transport. Costul programelor de studii universitare de master cu taxă este de 2.500 de lei şi poate fi achitat în trei rate. Asta, în timp ce taxa de susţinere a lucrării de disertaţie este de 100 de lei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 474

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 743

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 530

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 712

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 619

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 771

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1454

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 662

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 506

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 732

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1269

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 446

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1060

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1084

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 874