Weekend agitat la Constanța. Mai multe accidente s-au produs în județ. Cea mai tânără victimă este un bebeluș de 6 luni

  • În weekendul care tocmai a trecut, au fost mai multe accidente, care au culminat cu accidentul de luni, din Tomis 3
  • Peste 15 accidente s-au petrecut în aproximativ 72 de ore
  • Cea mai tânără persoană rănită este un bebeluș de 6 luni
  • O mașină a intrat în stâlp între Tuzla și Costinești
  • Majoritatea accidentelor s-au produs din neatenție și pentru neacordarea priorității, fie că vorbim de pietoni sau alte autoturisme
 
Anunțul relaxării măsurilor împotrvia răspândirii COVID-19 a agitat populația, care a fost neatentă în viața de zi cu zi. Vedem mai multe mașini în trafic, avem parte de o stare de agitație cresuctă. Iată că de vineri, 14 mai, până ieri, 17 mai, au fost mai multe accidente pe raza județului, cele mai multe pentru neacordare de prioritate, fie că vorbim pentru alte autoturisme, cât și pentru pietoni.
 

Două mașini au intrat într-o groapă în Tomis 3


 
Un accident rutier s-a produs ieri diminață, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja din Constanța. Este vorba despre două autoturisme care au căzut într-o groapă la care se efectuează lucrări. La fața locului se află o autospecială de stingere, o descarcerare, două echipaje Smurd b, un Smurd c, un Smurd moto, două echipaje SAJ și18 pompieri.
 
În urma impactului, au rezultat două victime. În evenimentul rutier sunt implicate două șoferițe. „Astăzi, în jurul orei 8.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanța.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 32 de ani, cea de-a doua conducătoare auto fiind rănită ușor.
 
În urma impactului, autoturismele au fost proiectate într-o groapă, fiind vorba despre o lucrare semnalizată”, au transmis oficialii IPJ Constanța.
                                     

O mașină a intrat într-un copac între Tuzla și Costinești 

 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat, luni, 17 mai,  să intervină pe DN39, între localitățile Tuzla și Costinești, județul Constanța. Din primele informații este vorba despre un accident rutier - o mașină a intrat într-un copac. În urma impactului, a rezultat o victimă. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.
 

Nazarcea

 
Luni, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la intrare în Nazarcea, județul Constanța. Din primele informații a fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme. În urma impactului, a rezultat o victimă. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.
 

Accident rutier grav în Tariverde

 

 
Un accident rutier grav s-a produs duminică în localitatea Tariverde din județul Constanța. Un motociclist a fost implicat în eveniment. Potrivit SAJ Constanța, o persoană este conștientă.
 

Accident la Valu lui Traian. Doi copii răniți


 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a intervenit tot duminică la un accident care s-a produs între două autoturisme, la ieșire din Valu lui Traian, spre Murfatlar. În urma impactului, au rezultat trei victime. Accidentul s-a soldat cu patru victime, doi adulți și doi copii: o femeie cu traumatism membru inferior, un bărbat cu trumatism cranio-cerebral și abdominal, un copil în vârstă de 6-7 luni și unul în vârstă de 2 ani, ambii cu traumatisme la membrele inferioare.
 

La Vivo

 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat să intervină duminică în municipiul Constanța. Potrivit primelor informații, a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicletă, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în fața complexului comercial VIVO. În urma impactului, o persoană a fost rănită căzând de pe motocicletă. Aceasta este conștientă.
 

Accident rutier la ieșire de pe autostrada A4 către Agigea

 
Duminică, 16 mai, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină la ieșire de pe autostrada A4, către Agigea.
 
Un autoturism a intrat în parapet. În urma impactului, două persoane au fost rănite.  La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD de tip C și B. Cele două victime erau conștiente și au fost transportate la Unitatea Primire Urgență din Constanța.
 

Accident rutier în sensul de la Aqua Magic Mamaia

 
Pe 15 mai, un accident de circulație a fost anunțat, după ora 22.00, la Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Constanța. Potrivit apelantului evenimentul rutier s-a petrecut în sensul giratoriu de la Aqua magic din Mamaia. Au fost implicate un autoturism și o motocicletă. A rezultat o victimă conștientă care a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța spune că la accident a fost trimisă și o ambulanță C2. Victima, conștientă, cu un traumatism la umăr, a fost preluata de echipjul SMURD B și transportată la spital.
 

Pieton, accidentat grav în Eforie Nord

 
Tot pe 15 mai, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea Eforie Nord. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, și un pieton, femeie, de 59 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a transmis IPJ Constanța.
 

Accident rutier la ieșire din 23 August



 
Un accident rutier s-a produs sâmbătă, la ieșire din localitatea 23 august spre Mangalia. Potrivit informațiilor de la fața locului, două mașini au fost implicate în coliziune. La fața locului au fost pompierii, dar și polițiștii care fac cercetări în acest caz. Circulația în zonă s-a desfășurat îngreunat.
 

Accident rutier pe DN2A

 
Un accident rutier s-a produs sâmbătă, în județul Constanța. Potrivit informațiilor, evenimentul rutier s-a produs pe DN2A, în apropierea localității Stupina. În accident au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit un atac de panică. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
 

Accident rutier pe strada Mircea Cel Bătrân

 
Pe 14 mai seara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat să intervină, în municipiul Constanța.
Potrivit primelor informații, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, pe strada Mircea cel Bătrân, în zona Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”. În urma impactului, a rezultat o victimă. Aceasta era conștientă.
 
Totodată, pe 14 mai, alte cinci accidente s-au produs pe raza județului, care s-a soldat cu victime rănite.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU HarghitaBilanțul misiunilor zilnice

19 Apr 2024 81

IGSUBilanțul misiunilor

18 Apr 2024 189

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 451

Știri Constanța Weekend de foc pentru pompierii ISU Dobrogea

15 Apr 2024 433

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 628

IGSUBilanțul misiunilor

09 Apr 2024 246

IGSUBilanțul misiunilor zilnice

05 Apr 2024 268

Situații de risc pe drumurile din Constanța! S-a lăsat cu dosare penale

03 Apr 2024 597

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 645

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 746

IGSUBilanțul misiunilor zilnice

12 Mar 2024 341

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 617

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 679

IPJ BuzăuPolițiștii rutieri acționează pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere/ Acțiuni pentru combaterea indisciplinei pietonale

05 Mar 2024 329

IPJ VasluiAcțiuni ale polițiștilor vasluieni

04 Mar 2024 298