Zece zile de îngrijiri medicaleCum au fost bătuţi doi poliţişti în barul Friends

Doi ofiţeri ai Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au fost călcaţi în picioare într-un local constănţean, în noaptea de Crăciun. Dintre cei doi oameni ai legii, unul a avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface, în timp ce colegul său şi-a revenit în cinci zile.

Doi dintre indivizii care i-au altoit pe poliţişti au fost prinşi şi încătuşaţi, ieri după-amiază fiind prezentaţi instanţei Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, sub acuzaţiile de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe. De menţionat că, potrivit oamenilor legii, scandalagiii nu s-au oprit din agresarea poliţiştilor nici măcar în momentul în care unul dintre ei şi-a scos legitimaţia şi şi-a declinat identitatea şi calitatea. În cursul zilei de ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au propus judecătorilor emiterea de mandate de arestare preventivă pe numele lui Ştefan Ivanciu şi Ionuţ Tiberiu Ababei, pe care i-au acuzat că ar fi snopit în bătaie mai mulţi oameni, dintre care doi erau poliţiştii ai Serviciului Investigarea Fraudelor al IPJ Constanţa. Ceilalţi doi participanţi la scandal, Valentin Prodan şi Marian Militaru, sunt momentan cercetaţi în stare de libertate, unul dintre ei fiind plecat în Marea Britanie. Altercaţia a avut loc în barul Friends, situat în apropiere de Sala Sporturilor din Constanţa, pe 25 decembrie 2011. Din câte se pare, scandalul s-ar fi produs pe fondul consumului exagerat al băuturilor alcoolice şi nu ar avea legătură cu faptul că două dintre victime sunt poliţişti. De altfel, potrivit primelor informaţii, cei patru scandalagii ar fi început să lovească la întâmplare în bar, în stânga şi în dreapta, ţintă căzându-le inclusiv oamenii legii.

Legitimaţia nu i-a impresionat

Nici în momentul în care unul dintre ei şi-a scos legitimaţia de poliţist şi le-a arătat agresorilor cu cine-şi încearcă norocul, agresorii nu ar fi fost de oprit. Mese răsturnate, sticle sparte, clienţi îngroziţi - aceasta a fost imaginea altercaţiei din bar. Cu toate acestea, reprezentanţii localului au refuzat să depună plângere pentru distrugere, nedorind să-i acuze pe cei patru suspecţi de încă o infracţiune. În urma leziunilor suferite în timpul altercaţiei, unul dintre poliţişti s-a ales cu 12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce colegul său a avut nevoie doar de circa cinci zile pentru a-şi reveni. Ababei şi Ivanciu au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri şi duşi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă. Şedinţa de judecată a fost programată să se desfăşoare la ora 16.00, însă până la închiderea ediţiei judecătorii nu luaseră o decizie cu privire la arestarea celor doi suspecţi.-12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce colegul său a avut nevoie doar de circa cinci zile pentru a-şi reveni. Ababei şi Ivanciu au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri şi duşi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă. Şedinţa de judecată a fost programată să se desfăşoare la ora 16.00, însă până la închiderea ediţiei judecătorii nu luaseră o decizie cu privire la arestarea celor doi suspecţi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini spectaculoase din dronă! Cum arată terenul COMCM SA după desființarea construcțiilor din Constanța?

01 Apr 2024 1342

Justiție Constanța Compania Neptun Olimp SA, chemată în instanță de fosta SIF Transilvania! Iată motivul

04 Feb 2024 962

Imobiliare Constanța COMCM SA modifică un imobil. Autorizația de construire, eliberată

22 Nov 2023 850

Turism Litoral Constanța Rezultate financiare 2022 ale THR Marea Neagră SA și Neptun–Olimp SA

17 Aug 2023 1141

Firme Constanța Mandatul directorului general al COMCM SA, prelungit

24 Jun 2023 1465

Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații fregata Mărășești! Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

09 Jun 2023 2088

Declarație de avere Mărioara Nițu, membru în Consiliul de Administrație al SC Administrația Fondului Imobiliar SRL, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Nov 2022 2125

Peste 10 milioane de euro COMCM SA a scos la vânzare imobilul de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ce spun reprezentanții societății

22 Oct 2022 3102

Un nou director la Neptun - Olimp SA. Costin Avătavului are mandat pentru două luni

06 Sep 2022 1533

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Argus SA, suplimentată

10 Apr 2022 1492

Se cere insolvența Prahova Estival 2002 SA, deținută de frații Micula

08 Nov 2021 1998

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății COMCM SA Constanța, convocată în ședință

07 Oct 2021 1881

Acționarii Argus SA Constanţa, convocați în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

08 Feb 2021 1633

Consiliul Concurenței analizează preluarea DOOSAN IMGB SA de către SIF Banat-Crișana SA

29 Sep 2020 1495

Acționarii Neptun-Olimp SA au decis numirea unui nou director general în locul lui Mihail Cătălin Caracostea

18 Jun 2020 3120