Zeci de răniţi pe şoselele din Constanţa Accidente rutiere pe bandă rulantă

Două tinere au fost rănite pe şosea, la ieşirea din Mangalia spre 2 Mai, în urma unui carambol rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Incidentul a avut loc ieri după-amiază şi a fost provocat de un bărbat de 37 de ani, turist din Republica Moldova, care a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea într-o curbă. El a pătruns pe contrasens, unde a lovit o altă maşină, care circula regulamentar, după care s-a răsucit pe şosea şi a mai acroşat uşor un al treilea autovehicul.

Cele două femei, cu vârste de 25, respectiv 27 de ani, din Constanţa, rănite uşor, erau pasagere în autoturismul izbit de maşina şoferului care a intrat pe contrasens, conform Biroului de presă al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa. În schimb, niciunul dintre cei trei şoferi ai maşinilor implicate în carambol nu au păţit nimic.
 
Nu mai puţin de nouă accidente rutiere soldate cu victime s-au petrecut, duminică, pe şoselele din judeţul Constanţa. 22 de persoane au fost rănite, pietoni sau pasageri în autoturismele implicate. Cauzele principale ale incidentelor au fost, conform poliţiştilor, neatenţia în conducere, neacordarea de prioritate şi traversările neregulamentare. Un accident a fost produs de un şofer băut.
 
Din fericire, niciuna dintre victime nu a decedat. Spre deosebire de sâmbătă seara, când o femeie şi fetiţa sa şi-au pierdut viaţa în accidentul groaznic de pe DN39, de la 23 August.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alcoolul la volan provoacă accidente grave! Un şofer arestat şi răniţi pe şoselele din Constanţa (galerie foto)

22 Sep 2014 2304

Sfârşit de săptămână pe şoselele din Constanţa Un mort şi mai mulţi răniţi în accidente rutiere

01 Sep 2014 1292