Ziua Pompierilor din România Mesajul colonelului Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea (galerie foto)

  • „Nu există meserie mai nobilă decât cea de salvator!“

Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea al Județului Constanța, a trimis un mesaj cu ocazia zilei de 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România.  
 
„Ziua Pompierilor din România ne oferă prilejul de a evidenţia spiritul de sacrificiu dovedit de înaintaşii noştri. În fiecare an, la 13 Septembrie, comemorăm cu respect şi recunoştinţă jertfa eroilor pompieri care, acum 172 de ani, în Bătălia din Dealul Spirii, conduşi de bravul căpitan Pavel Zăgănescu, şi-au vărsat sângele în înfruntarea cu puternica oştire otomană venită în capitala Ţării Româneşti să înfrângă mişcarea revoluţionară de la 1848. Vă respect pentru munca grea pe care o îndepliniți, pentru devotamentul și sacrificiul de care dați dovadă, zi de zi, în lupta pentru viață“, se arată în mesajul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea al Județului Constanța.
 
 
„Fiecare zi de viață este un dar extraordinar, un dar neprețuit, un dar inestimabil. Fiecare zi este o șansă la vise, la fericire. Nu există meserie mai nobilă decât cea de salvator, la fel cum nu există cuvinte care să exprime recunoștința pentru faptele dumneavoastră. Cu ocazia zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, adresez mulţumiri şi sincere felicitări tuturor colegilor mei, precum şi pompierilor din serviciile voluntare şi private din judeţul Constanța, urându-le tuturor multă sănătate, fericire şi împliniri alături de familii şi cei dragi, putere de muncă şi succes în în nobila misiune pe care o desfăşurăm. La mulți ani tuturor pompierilor!“, a mai transmis colonelul Daniel Popa.
 
Azi au fost depuse coroane la pompierii căzuți la datorie: Marius Daniel Fripis, Iulian Arusoaie și Viorel Dîmboi.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Dobrogea, o lună fără colonelul Daniel Popa!

04 Dec 2020 911

Daniel Popa, șeful ISU Constanța, avansat la gradul de general de brigadă – cu o stea, post-mortem

11 Nov 2020 1075

Altar de flori și lumânări pentru Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea

05 Nov 2020 1070

Colonel Popa Daniel Gheorghe este noul inspector șef al ISU Constanța. Tot pentru șase luni!

15 Jul 2016 2099