Accident rutier grav în Grecia! Cel puțin cinci persoane au murit! Victimele ar fi migranți

foto: Google MapsCel puţin cinci persoane au murit sâmbătă, în Grecia, atunci când un microbuz plin cu migranţi s-a ciocnit frontal cu un alt automobil, a anunţat poliţia elenă, citată de postul naţional de radio, relatează DPA citat de Agerpres.ro

Alte şase persoane persoane au fost răniţi grav şi se află în stare critică.

Vehiculul ce transporta migranţi plecase de la frontiera turco-greacă şi se îndrepta către vestul Greciei. Din cauze deocamdată necunoscute, microbuzul a intrat pe sensul opus de circulaţie, unde s-a ciocnit frontal cu un automobil ce transporta un pasager.

Traficanţii de migranţi folosesc de obicei şoferi neexperimentaţi pentru a transporta migranţi dinspre zona de frontieră către interiorul Greciei. În cazul în care sunt arestaţi, minorii primesc pedepse mai uşoare.

Deocamdată nu există informaţii despre identitatea şoferului microbuzului şi nici despre naţionalitatea şi vârsta victimelor.

După trecerea frontierei turco-greacă, unii migranţi încearcă să ajungă în Italia sau în Europa Centrală cu ajutorul traficanţilor, fără a se înregistra în Grecia ca solicitanţi de azil. Bandele de traficanţi de persoane pot strânge între 2.000 şi 7.000 de euro de la fiecare migrant pe care îl transportă către vestul Europei. 

Agerpres.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedie în Grecia! Doi români au murit în urma unui accident rutier (VIDEO)

16 Aug 2023 1493

„Alo, mama! Am făcut accident. Trimite-mi 20.000 de euro“ Noi tentative de înşelăciune la Constanţa

28 Apr 2017 4900

Noi precizări ale MAE despre accidentul rutier din Grecia

07 Oct 2014 1429

Ce spune MAE despre cazul șoferului cercetat pentru uciderea a cinci persoane în Grecia

06 Oct 2014 1760

Şoferul român care a accidentat mortal cinci persoane în Grecia, acuzat de omor din culpă

06 Oct 2014 1676