„Aici locuiesc“. Volodimir Zelenski a prezentat adăpostul său temporar (VIDEO)

Președintele Ucrainei, foto captură video Facebook/ Volodomir Zelenski
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezentat unor jurnalişti de televiziune adăpostul său temporar unde el susţine că locuieşte de la începutul războiului, informează duminică dpa.

"Aici locuiesc eu", a spus Zelenski într-un reportaj realizat de jurnalistul Dmitro Komarov şi difuzat de postul de televiziune ucrainean 1+1. Zelenski a mai spus că se afla acolo atunci când a început invazia rusă declanşată pe scară largă de Rusia asupra Ucrainei, pe 24 februarie 2022., scrie Agerpres.ro. 

Un fragment din acest reportaj a fost de asemenea postat pe Twitter de consilierul lui Zelenski pentru probleme de politică internă Anton Heraşcenko.

 
Geamurile adăpostului improvizat sunt acoperite cu draperii groase. Nişte perne şi o cuvertură de pat înflorată pot fi văzute pe un pat de o persoană. În cameră se mai află un televizor, un scaun şi un birou.

Zelenski i-a mai prezentat echipei de filmare garderoba sa: pe rafturile de sus ale dulapului - multe haine de culoare kaki şi veste de camuflaj; pe raftul de jos - bocanci militari. Acestea sunt "hainele (mele) obişnuite", a spus preşedintele Zelenski. "Nu port costume în prezent", a adăugat el.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Încă un cățel fericit! Ron a fost adoptat! (FOTO)

19 Jan 2023 1355

Un spaţiu al RAEDPP Constanţa, adăpost pentru oamenii străzii

28 Oct 2016 2637