Pamela Anderson cere divorțul de cel de-al cincilea soț, după doar 13 luni de căsătorie
Pamela Anderson, vedeta din serialul "Baywatch", a solicitat divorţul de Dan Hayhurst, cel de-al cincilea său soţ, după doar 13 luni de căsătorie, relatează online ziarul spaniol ABC. Actriţa în vârstă de 54 de ani a confirmat că se află în proceduri de divorţ de soţul său Dan Hayhurst. Potrivit publicaţiilor Page Six şi Daily Mail fosta vedetă Playboy a depus actele de divorţ în Canada în urmă cu câteva zile.Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst, care a lucrat pentru ea ca bodyguard a fost presărată de probleme încă de la început. Fosta iubită a lui Hayhurst, Carey, a acuzat-o pe Anderson că i-a destrămat familia.Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, bateristul trupei rock Mötley Crüe.

Actriţa a mai păşit de două ori în faţa altarului, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock (Robert J. Ritchie). De primul s-a despărţit în 2001, iar de cel de-al doilea în 2003.Trei ani mai târziu, Pamela Anderson s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez. Noul mariaj nu a durat decât patru luni.


Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013. Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020, o căsnicie care a durat doar 12 zile.

Pamela şi Dan Hayhurst s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver. 

Sursa foto: Instagram/ pamelaanderson


Sursa: Agerpres 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pamela Anderson a semnat cu Netflix. Ce le pregătește fanilor actrița din „Baywatch”

05 Mar 2022 1227

Banc Hotărârea lui Dumnezeu

01 Sep 2014 2048

Pamela Anderson s-a căsătorit. Vezi cine este norocosul

15 Jan 2014 2429