Externe

Tentativă de asasinat. Preşedintele Venezuelei atacat cu drone explozive

Potrivit b1.ro, Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei susținea un discurs la ceremonia organizată pentru Ziua Armatei când s-a pornit atacul.
Liderul venezuelean a fost ținta unor drone încărcate cu explozibil în timp ce se afla la tribuna oficială alături de soție și de oficiali guvernamentali. Imediat garzile de corp l-au acoperit și au încercat să îl protejeze.
Potrivit liderului de la Caracas, complotul ar fi fost pus la cale de Columbia, cu sprijinul unor "elemente" din SUA și pus în practica de opoziția de extremă dreapta din Venezuela.
În schimb ministrul Comunicațiilor din Venezuela, Jorge Rodriguez, a lansat acuzațiile de tentativă de asasinat doar asupra extremei drepte venezuelene.
Venezuela se confruntă cu o gravă criză economică, pentru care opoziția îi face responsabili pe Nicolas Maduro și guvernul său. Președintele Venezuelei susține însă că factorii externi, precum Columbia sau Statele Unite încearcă să destabilizeze țara. De altfel, Maduro a acuzat de complot SUA în repetate rânduri.
Sursă foto + text: b1.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.