Un bărbat a fost decapitat în apropiere de Paris. Autoritățile investighează un posibil caz de terorism

Un bărbat a fost decapitat în apropiere de Paris, au confirmat autoritățile franceze, vineri, pentru Euronews. Potrivit postului BFMTV, surse din poliție susțin că presupusul autor al crimei a fost împușcat mortal într-o localitate vecină, în Eragny, conform b1.ro.

Presa locală a transmis că victima a fost decapitată în localitatea Conflans Saint-Honorine, care se află în nord-vestul capitalei franceze. Conform informațiilor obținute de BFMTV, incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei locale 17, lângă o școală. Presupusul autor al crimei avea la el un cuțit și a amenințat mai mulți ofițeri de poliție, care apoi au deschis focul.

Poliția a demarcat un perimetru de siguranță și i-a sfătuit pe localnici să evite zona.

Parchetul antiterorist a anunțat că analizează cazul și a deschis o anchetă pentru o crimă ce ar putea avea legături cu o organizație teroristă.

Postul public de televiziune France 3 a relatat că Gerald Darmanin, ministrul francez de Interne, care se afla într-o călătorie în Maroc, a devis să revină de urgență la Paris.

UPDATE

Victima agresorului este un profesor care a reuşit să îi înfurie pe părinţi după ce a arăta televilor un desen cu Profetul Mohomed la lecţia despre libertatea de exprimare. Acest fapt a înfuriat un părinte care l-a atacat pe profesor cu un cuţit de bucătărie şi i-a tăiat capul, conform surselor Le Parisien.

Conflans Saint-Honorine (Yvelines) se află la nord de Paris, iar martorii spun că agresorul care l-a decapitat pe bărbat a strigat "Allahu Akbar", înainte de a comite fapta. El a fost ulterior împuşcat de poliţie la Eragny (Val d'Oise), însă nu a decedat, fiind doar rănit.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Bărbat bănuit de trafic de droguri, cercetat de polițiști și procurori! Ce au găsit oamenii legii asupra suspectului

26 Mar 2024 537

VIDEOProcurorii DIICOT cutremură țara! Se fac zeci de percheziții, inclusiv la Constanța!

26 Mar 2024 792

Arestare în Tulcea! Femeie acuzată de viol și pornografie infantilă

25 Mar 2024 684

Mesajul MAE, în urma atacului din Moscova

23 Mar 2024 554

Poliția Română - BCCO Iași - Operațiunea cristalul roșu

22 Mar 2024 436

Cinci suspecți reținuți pentru camătă și șantaj! Polițiștii BCCO Constanța au participat la descinderi (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 681

Trei persoane reținute la Tulcea pentru trafic de droguri! Ce au stabilit procuroriii DIICOT (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 637

DIICOT acuzații oficiale Trafic de droguri de mare risc la Constanța

19 Mar 2024 543

Constanța! 9 persoane reținute de DIICOT! Oficial (FOTO+VIDEO)

15 Mar 2024 4009

IPJ ClujPolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj au documentat activitatea infracțională a trei bărbați

14 Mar 2024 462

Percheziții ale procurorilor DIICOT într-un dosar de trafic de droguri! Incredibil cine a fost adus la audieri (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 880

Percheziții în mai multe județe, printre care și Tulcea într-un dosar instrumentat de Jandarmeria Națională Franceză (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Feb 2024 739

Oficial de la DIICOT despre atacul cibernetic de la mai multe spitale din țară, inclusiv din județul Constanța

13 Feb 2024 652

Metoda Loverboy, face victime! Tinere recrutare și obligate să se prostitueze în hoteluri din Constanța (GALERIE FOTO)

10 Feb 2024 987

Polițiștii din Constanța au găsit două kilograme de Cannabis într-o geantă abandonată pe stradă de un cetățean speriat! (RECHIZITORIU)

07 Feb 2024 1025