Români blocaţi la sol după ce la avionul cu care trebuiau sa plece s-a raportat început de incendiu. Unde şi de ce

Zborurile Wizz Air de la Debrecen la Paris Beauvais şi retur vor fi reprogramate pentru această dimineaţă, după ce aeronava care trebuia să zboare sâmbătă pe ruta Debrecen - Paris Beauvais a fost evacuată în timpul operaţiunii de degivrare, întrucât s-a raportat un posibil început de incendiu în spatele aparatului de zbor, informează reprezentanţii companiei, la solicitarea AGERPRES.

"Aeronava programată să efectueze zborul Wizz Air W6 7867 de la Debrecen la Paris Beauvais din 4 ianuarie 2020 a trebuit să fie evacuată în timpul operaţiunii de degivrare obligatorie anterioară zborului de pe aeroportul din Debrecen. Serviciul de handling de la sol şi pompierii locali au raportat un posibil început de incendiu în spatele aeronavei. Echipajul a iniţiat procedurile standard şi a evacuat în siguranţă aeronava prin intermediul toboganelor frontale. Toţi pasagerii au părăsit aeronava în siguranţă", precizează aceştia.

Potrivit sursei citate, aeronava a fost inspectată de serviciul de pompieri al aeroportului şi de echipele tehnice, care au confirmat că nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, şi vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzaţia de fum.

Celor câteva zeci de români li se asigură cazare şi mese, întrucât zborul respectiv şi cel de întoarcere, Beauvais - Debrecen, vor fi reprogramate în această dimineaţă.

''Echipajul a îndeplinit toate operaţiunile cu profesionalism şi conform procedurilor, evacuând aeronava. Wizz Air îşi cere scuze pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor rămâne prioritatea noastră principală", mai spune compania.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mircea Covătaru, fost luptător și la CS Farul Constanța, printre cei care au murit în incendiul de la Piatra Neamț

15 Nov 2020 3813

Incendiu la o anexă a spitalului din Sinaia. Mai mulți pacienți au fost evacuați

15 Jul 2020 724

Alertă la pompieri! Iese fum dintr-un apartament din Năvodari. Mai multe persoane evacuate. Un bărbat a murit

14 Feb 2020 1301

Pericol de incendiu Maşină cuprinsă de fum, pe strada Nicolae Iorga din Constanţa (video)

14 Aug 2019 1007

Intervenție dificilă a pompierilor la complexul comercial de la Afumați. Mai multe autospeciale de stingere se află încă în zonă

07 May 2019 631

Constanţa Ne miră că au loc catastrofe când este surprinsă o maşină pe calea ferată? Uite cum ignoră un şmecher barierele şi semnalele (video)

07 Apr 2017 10634

Pregătiri pentru efectuarea cercetărilor la Clubul Bamboo

26 Jan 2017 1457

Un tren a luat foc în zona stațiunii Neptun. Conductorul a suferit arsuri (galerie foto)

29 Nov 2016 1512

Mâine începe şcoala! Peste 4.000 de unităţi de învăţământ nu au autorizaţie de securitate la incendiu

11 Sep 2016 1433

Fum pe amplasamentul CNE Cernavodă, în zona Unităţii 4

23 Jun 2016 2519